Nopealaina

Sijoita netissä - Erilaisia tapoja sijoittaa

Verkossa sijoittaminen on nykyään yleisin tapa sijoittaa. Internet tarjoaa lukuisia erilaisia tapoja sijoittaa, joista suosituimmat sijoituskohteet ovat osakkeet ja rahastot. Internet tarjoaa kuitenkin paljon muitakin sijoituskeinoja.

sijoittaja netissä

Erilaisia tapoja sijoittaa netissä:

Osakesijoittaminen tapahtuu nykyään pääosin netistä. Jos sinulla on tili jossain suomalaisessa pankissa sekä verkkopankkitunnukset, voit aloittaa sijoittamisen netissä.
Lue lisää osakesijoittamisesta

Sijoitusrahastoihin sijoitetaan pääosin netissä, usein oman verkkopankin kautta. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja voit aloittaa sijoittamisen.
Lue lisää sijoitusrahastoista

Näiden perinteisten sijoituskohteiden lisäksi Internet tarjoaa myös paljon muitakin vaihtoehtoja. Esimerkiksi Tuottoa.fi kautta sijoitetaan OPR-Vakuuteen, joka tarjoaa melko hyviä tuottoja jo pienellekin summalle.
Lue lisää: Tuottoa.fi

Etorossa sen sijaan voi käydä mm. valuuttakauppaa netissä. Erikoisuutena eToro tarjoaa sosiaalista sijoittamista. Toisinsanoen palvelussa voi muun muassa seurata ja kopioida parhaimpia treidaajia. Etoroa voi kokeilla ilmaiseksi "leikkirahalla" oikeilla kursseilla, joten oppirahoja ei tarvitse itse maksaa omista taskuista.
Lue lisää: eToro

Tuottoa.fi

Tuottoa.fi - Uudenlainen sijoituspalvelu

Tuottoa.fi on uudenlainen tapa sijoittaa. Palvelussa sijoitetaan OPR-Vakuus Oy:n B-osakkeisiin, eli yhtiön ulkopuolisille sijoittajille tarkoitettuihin osakkeisiin. OPR-Vakuus on vakavarainen ja yksi johtavista tekijöistä pienlainamarkkinoilla.

Palvelu kuulostaa kaikin puolin hyvältä: Tuottoa.fi tarjoaa hyvän tuoton jo pienellekin sijoitukselle, sijoittamisesta ei tule ylimääräisiä kuluja, ja sijoituksen voi lopettaa milloin vain.

Tuottoa 8% vuodessa jo 1000 euron sijoitukselle

Hyvänä puolena Tuottoa.fi mahdollistaa hyvät tuotot jo pienellä, 1000 euron sijoituksella. Tuottoa palvelu lupaa 8% kun sijoitusaika on vähintään vuosi. Alle kolmen kuukauden ajalta tuottoa saa 4%, 3-6 kuukauden ajalta tuotto on 5%.

Tuottoa.fi tilittää osinkoa joka kuukausi. Minimisijoitus on 1000 euroa, maksimisijoitus palvelussa on 100000 euroa. Tuottoa.fi ilmoittaa voitot suoraan verottajalle, ja yhtiön jakama tuotto on verovapaata aina 60000 euroon asti

Sijoittamiselle ei tule avaus-, hallinto-, eikä muita kuluja. Mikäli sijoittaa haluaa lunastaa sijoituksensa takaisin, maksaa Tuottoa.fi sijoituksen takaisin viimeistään 14 päivän kuluessa.

Tuottoa.fi - Hyvät ja huonot puolet:

hyvä puoliSuhteellisen hyvät tuotot jo pienelläkin sijoituksella
hyvä puoliSijoitus on helposti ja nopeasti lunastettavissa takaisin
hyvä puoliYhtiön jakama voitto on verovapaata 60000 euroon asti
hyvä puoliYhtiö on varsin vakavarainen, joten sijoitus on melko riskitön

huono puoliSijoitus ei ole pääomaturvattu
huono puoliOsakesijoitus ei ole talletus, joten Tuottoa.fi sijoitukselle ei ole talletussuojaa

Tuottoa.fiLue lisää: Tuottoa.fi

 

eToro.fi

eToro - Maailman kattavin sijoitusverkosto

eToro mainostaa itseään maailman kattavimpana sijoitusverkkona. Etoron avulla voit käydä valuutta, tavara- ja hyödykekauppaa netissä. Pääosin eToro tuntuisi kuitenkin keskittyvän valuuttakauppaan.

eToron lähtökohdat kuulostavat kiehtovilta: eToro mahdollistaa muiden käyttäjien seuraamisen, jolloin voi halutessaan kopioida parhaiten menestyviä treidaajia. Käyttäjiä palvelulla on 1,5 miljoonaa ympäri maailmaa, ja viimeaikoina eToro on herättänyt myös mielenkiintoa Suomessa.

eToro tarjoaa helppokäyttöiset ja laadukkaat treidausalustat jäsenilleen. Ohjelmat on helppo oppia ja harjoittelun makuun pääseekin varsin nopeasti.

eTorolla Voit myös sijoittaa kultaan ja hopeaan

Kultaan ja hopeaan sijoittamisella on pitkät perinteet, ja usein se on myös epävakaina aikoina melko riskitön sijoitus. Usein kullan arvo myös nousee epävakaina aikoina.

Kultaan sijoittamisella ovat monet tehneet omaisuuksia, ja usein päiväkaupassa kullan arvo saattaa vaihdella suurestikin. Mikäli kaupankäyminen kullalla ja hopealla kiinnostaa, tai olet muuten vain kiinnostunut kullan arvon heilahtelusta, voit tutustua tähän eToron avulla.

Kaupankäyntiä on helppo opetella ilmaiseksi

Harjoittelutilin avaaminen on ilmaista eTorossa, jolloin pääset kokeilemaan miltä kaupankäynti tuntuu, ilman että käytät itse senttiäkään. Harjoittelutilillä ei kuitenkaan voi tienata rahaa. Harjoittelumoodissa on kuitenkin oikeat forex-kurssit.

eToro on mielenkiintoinen ja laadukas palvelu mikäli valuuttakauppa yhtään kiinnostaa, eikä kokeilu maksa mitään. Jos kiinnostus heräsi, suosittelemme kokeilemaan ainakin ilmaisversiota.

eToro.fi - Hyvät ja huonot puolet:

hyvä puolieToro tarjoaa tasokkaat, helppokäyttöiset, ja hyödylliset kaupankäyntivälineet
hyvä puoliHarjoitustilin avaaminen on ilmaista ja helppoa, voit myös harjoitella ilmaiseksi
hyvä puoliPalvelun käyttäjät saavat oppaan ja sijoituksiin liittyviä kursseja
hyvä puoliVahva ja aktiivinen yhteisö, voit seurata parhaita treidaajia ja seurata heidän liikkeitään

huono puoliKäyttäjältä edellytetään riittävää tuntemusta sijoitusmaailmasta
huono puoliValuuttakauppa voi olla hankalaa sekä aloittelijalle että hieman kokeneemmallekin sijoittajalle

etoro.fiLue lisää: eToro

 

etusivulle

Nopealaina logo