Nopealaina

Tietokone osamaksulla

Tietokoneen ostaminen on usein melko iso sijoitus rahallisesti, ja usein ei kannata ostaa sitä edullisinta laitetta. Osamaksulla ostaminen on suosittua, ja usein jopa paras tapa rahoittaa tietokoneen ostaminen, sillä edullisimmatkin tietokoneet ovat useiden satojen eurojen investointeja.

Osamaksulla ostettaessa edullisempia tietokoneita kuukausierä saattaa olla vain muutamia kymmeniä euroja, ja hintavammatkin tietokoneet kuten Applen iMacit ja MacBookit saattavat maksaa kuukaudessa vain alle 100 euroa.

CDON.COM - Tietokoneet edullisesti osamaksulla Pohjoismaiden suurimmasta verkossa toimivasta viihdemyymälästä.

Apple tietokoneet:

iMac: iMac on Applen tyylikäs ja tehokas pöytäkone, joka vie vain vähän tilaa työpöydältä.

MacBook: MacBookit ovat Applen huippusuosittuja läppäreitä, jotka ovat lisäksi tehokkaita, ohuita, ja kestäviä. MacBook Air on tavalliseen käyttöön suunniteltu kannettava, kun MacBook Pro sen sijaan on suunniteltu ammattikäyttöä silmälläpitäen.

Mac Mini: Applen Mac Mini on pääosin viihdekäyttöön suunniteltu erittäin pienikokoinen tietokone, jossa ei ole lainkaan näyttöä. Pienestä koostaan johtuen Mac Mini on helppo sijoittaa olohuoneen viihdekeskukseen ja kytkeä teräväpiirtotelevisioon kiinni kodin viihdekeskukseksi.

iPad: iPad on suureen suosioon noussut Applen valmistama tabletti (taulutietokone). Erittäin tyylikkään näköinen iPad on pieni mutta tehokas tietokone pienessä paketissa, ja siinä ei tarvita lainkaan perinteistä näppäimistöä kosketusnäytön ansiosta.

Muiden valmistajien tietokoneet:

Kannettavat tietokoneet: CDONissa on myynnissä erittäin kattava valikoima erilaisia kannettavia. Valikoimissa on pienimmistä 10" NetBook miniläppäreistä aina 16 - 20" tehokannettaviin.

Pöytäkoneet: Myös CDON.COMin pöytäkoneiden valikoima on laaja. Tietokoneita löytyy edullisemmista, mutta kuitenkin tehokkaista peruskoneista aina huipputason suorituskykyä tarjoaviin tehokoneisiin, jotka soveltuvat vaativimmillekin pelaajille. Myös viihde- ja kotiteatterikäyttöön suunnitellut HTPC -minitietokoneet löytyvät edulliseen osamaksuhintaan.

(Lue lisää) (Siirry CDON.COM verkkosivuille)

Vivus.fi

CDON.COM - Tietokoneet edullisesti osamaksulla

CDON.COM on vuonna 1999 perustettu Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä. CDON on Pohjoismaiden suurin ostaja, jonka ansiosta se pystyy pitämään hinnat edullisina myös asiakkailleen.

Edullisessa verkkokaupassa on myynnissä valtava valikoima tietokoneita edulliseen hintaan:

CDONista voi ostaa osamaksulla pienissä kuukausierissä suositut Applen iMac -pöytäkoneet, kannettavat MacBookit, viihdekäyttöön suunniteltu pienikokoinen Mac Mini, sekä tietysti iPad -tablettitietokoneet.

Applen tietokoneiden lisäksi CDONilla on myös suuri valikoima muiden valmistajien tietokoneita jokaisen tarpeeseen: Pienemmät ja edullisemmat miniläppärit jotka kulkevat näppärästi matkoilla mukana ja sopivat myös erinomaisesti vaikkapa koulukäyttöön. Enemmän tehoa ja suurempaa näyttöä vaativille CDONin verkkokaupasta löytyy myös suuremmat kannettavat tietokoneet vaativampaan käyttöön.

Myöskään pöytätietokoneita ei ole unohdettu; koneita löytyy vaatimattomammasta ja edullisemmasta hintaluokasta aina peli-, ammatti, ja viihdekäyttöön suunniteltuihin tehokoneisiin.

Lue lisää CDON.COM verkkosivuilta

CDON.COM tietokoneet osamaksulla

Applen iMac, Macbook, Mac Mini ja iPad osamaksulla

CDON Apple -kaupassa on myynnissä kaikki Applen suositut tietokoneet, kuten iMac, MacBook, Mac Mini ja iPad.

iMac - Tehokas ja edistyksellinen pöytätietokone

Apple iMac on tehokas pöytäkone, jossa on suuri ja tyylikäs LED-taustavalaistu näyttö. iMac vie erittäin vähän tilaa työpöydältä, sillä siinä ei ole laisinkaan erillistä tietokonekoteloa, vaan tietokoneen keskusyksikkö on näytön kanssa yksissä kuorissa.

Hintaesimerkki: CDON.COM verkkokaupasta osamaksulla ostettaessa 21,5" Apple iMac -pöytätietokone maksaa vain 58 euroa kuukaudessa. Suuremman ja tehokkaamman 27" iMacin kuukausierä sen sijaan on 74 euroa kuukaudessa. (huhtikuu 2012).
CDON.COM: Apple iMac


MacBook - Tehokas, kevyt ja erittäin ohut kannettava

MacBook Air on Applen huippusuosittu läppäri joka kulkee näppärästi mukana. MacBook Air on poikkeuksellisen ohut ja kevyt, jonka lisäksi se on myös kestävä.

MacBook Airista on saatavana 11" ja 13" koot.

Hintaesimerkki: 13" Apple MacBook Air kuukausierä on vain 61 euroa CDON.COMissa osamaksulla maksettaessa.
CDON.COM: Apple MacBook Air


MacBook Pro on tehokkaampi versio suositusta MacBookista. MacBook Pron suorituskyky on huippuluokkaa, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi vaativaan työ- ja viihdekäyttöön. Sen lisäksi että MacBook Pro näyttää upealta, sen kotelo on muita läppäreitä ohuempi ja kevyempi. Applen läppäri on myös kestävä ja vahva.

MacBook Pro:ta on saatavilla 13,3", 15,4" ja 17" ko'oissa

Hintaesimerkki: 13,3" Apple MacBook Pro maksaa CDON.COM verkkokaupasta osamaksulla ostettaessa vain 57 euroa kuukaudessa. Vaikuttavan kokoisen 17" MacBook Pron hinnaksi tulee vain 95 euroa kuukaudessa osamaksulla.
CDON.COM: Apple MacBook Pro


Mac Mini - Erittäin pieni mutta tehokas tietokone ilman näyttöä viihdekäyttöön

Mac Mini on on erittäin pienikokoinen ja ohut, mutta tehokas tietokone. Mac Mini eroaa muista Applen tietokoneista siten että siinä ei ole laisinkaan näyttöä. Mac Mini on helppo kytkeä kiinni vaikkapa teräväpiirtotelevisioon, jolloin se toimii kätevästi kodin viihdekeskuksena. Mac Mini on Applen muita tuotteita edullisempi.

Hintaesimerkki: CDON.COM myy Mac Miniä osamaksulla, jolloin kuukausierä saattaa olla niinkin alhainen kuin 26 euroa kuukaudessa.
CDON.COM: Apple Mac Mini


iPad - Huippusuosittu tablettitietokone Applelta

Applen iPad ei juuri esittelyjä kaipaa. iPad on tehokas ja upean näköinen tietokone jossa ei ole lainkaan perinteistä näppäimistöä, vaan sitä käytetään suurelta kosketusnäytöltä. Applen ohuen ohuessa tablettitietokoneessa on lisäksi laadukas kamera ja langaton internet.

Hintaesimerkki: CDON.COM myy iPadia osamaksulla, jolloin kuukausierä on niinkin pieni kuin 22 euroa kuukaudessa.
CDON.COM: Apple iPad

Kannettavat tietokoneet

CDON.COM verkkokaupassa on myynnissä erittäin laaja valikoima erikokoisia ja tehoisia läppäreitä eri valmistajilta. Valikoimista löytyy kätevästi mukana kulkevista edullisista miniläppäreistä (Netbook) aina suurempiin ja tehokkaampiin 20" peli- ja ammattikäyttöön suunniteltuihin kannettaviin tietokoneisiin.

CDON.COM valikoimissa on seuraavanlaiset läppärit:

Netbook - pienimmät kannettavat tietokoneet

NetBookit eli miniläppärit ovat tehoiltaan melko vaatimattomia suurempiin koneisiin verrattuna, mutta kulkevat erinomaisesti vaikka koulussa tai matkoilla mukana.

Hintaesimerkki: Suosittu ja laadukas Asus EEEPC 10" näytöllä maksaa kuukaudessa 13 euroa osamaksulla maksettaessa. Hinta on samaa luokkaa kaikissa miniläppäreissä.

11-12" kannettavat tietokoneet

Hieman kaikista pienimpiä läppäreitä suuremmat mallit ovat usein tehoiltaan tehokkaampia, mutta silti melko vaatimattomia. 11 - 12" läppärit usein luokitellaan miniläppäreihin, ja ovat pienen kokonsa ja kevyen painonsa ansiosta erinomaisia esimerkiksi matkustaessa tai koulussa.

Hintaesimerkki: Pienikokoisen 11" ASUS EEE PC:n hinta on osamaksulla 19 euroa kuukaudessa. Tyylikkän ja erittäin ohuen 11" Asus Zenbookin hinta puolestaan on 40 euroa kuukaudessa.

13-14" kannettavat tietokoneet

Tämän koon läppärit ovat peruskannettavien ja miniläppäreiden välimaastoa. 13 - 14 " kannetavat tarjoavat hieman enemmän tehoa ja suuremman näytön kuin tätä pienemmät tietokoneet, mutta kovin vaativaan pelaamiseen ja viihdekäyttöön niitä ei voi suositella. Parhaiten tämän koon läppärit sopivat koulukäyttöön, matkustamiseen, tai jopa kevyeksi kotitietokoneeksi.

Hintaesimerkki: 13" läppäreistä esimerkiksi Acerin Ultrabook maksaa 33 euroa kuukaudessa. Hinta on samaa tasoa useimmissa tämän kokoluokan läppäreissä.

15" kannettavat tietokoneet

15" läppärit ovat yleisin koko kannettavissa, joten tässä kokoluokassa on myös eniten tarjontaa. 15" kannettavissa on usein huomattavasti enemmän ominaisuuksia ja tehoja kuin pienemmissä koneissa. Tämän kokoluokan tietokoneet ovat myös usein suhteellisesti edullisimpia, koska kysyntä on erittäin suurta. 15" kannettavat tietokoneet ovat usein se kultainen keskitie, ja ne sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön. 15" läppäri on edelleen riittävän pieni jotta se kulkee myös matkoilla ja koulussa mukana, mutta sopii myös mainiosti viihde- ja pelikäyttöön.

Hintaesimerkki: Edullisimmasta päästä oleva, mutta silti tehokas 15,6" HP Pavillion maksaa 18 euroa kuukaudessa. Pelaamiseen ja vaativaan käyttöön hyvin soveltuva MSI:n valmistama tehokas läppäri maksaa 35 euroa kuukaudessa. Tämän koon läppäreissä valikoima on suurta ja hinnat voivat vaihdella suurestikin tietokoneen ominaisuuksien mukaan.

16-20" kannettavat tietokoneet

Suurimmassa eli 16 - 20" läppäreiden hintaluokassa on melko laajasti valikoimaa. Tämän koon kannettavat eivät sovellu kovin hyvin jatkuvaan siirtelyyn ja matkailuun suuresta koosta johtuen. 16" ja sitä suuremmat läppärit sen sijaan sopivat hyvin vaikkapa pienikokoiseksi kotitietokoneeksi, ja edullisemmissakin 16 - 20 " läppäreissä riittää tehoa hyvin vaikkapa kodin viihdekeskukseksi. Tämän koon läppärit soveltuvat erittäin hyvin myös pelaamiseen.

Hintaesimerkki: Edullisemmasta päästä oleva 17" Acer -läppäri maksaa kuukaudessa 23 euroa osamaksulla maksettaessa. Toisessa ääripäässä ovat MSI:n valmistamat erittäin tehokkaat kannettavat tietokoneet, jotka sopivat erinomaisesti pelaamiseen ja vaativampaan viihdekäyttöön. Tehokkaiden MSI -läppärien hinnat vaihtelevat mallin mukaan 52 euron kuukausierästä 71 euron kuukausierään.

 

Pöytäkoneet

CDON tarjoaa monenlaisia pöytäkoneita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimissa on mm. vaatimattomammat ja edullisemmat perustietokoneet jotka soveltuvat hyvin vaikkapa nettikäyttöön ja tekstinkäsittelyyn. Keskihintaiset, ja jokseenkin tehokkaat tietokoneet esimerkiksi peli- ja viihdekäyttöön. Hintavammassa päässä sen sijaan ovat huipputason suorituskyvyllä varustetut tietokoneet, jotka sopivat erinomaisesti vaativimpaankin pelikäyttöön.

Huipputason pöytäkoneet vaativaan käyttöön (mm. pelikoneet)

Huipputason tehokkaat pöytäkoneet sopivat erinomaisesti vaativaan pelikäyttöön. Ne sopivat myös erinomaisesti tehoa vaativaan työkäyttöön tai kodin viihdekeskukseksi. Tämän tason tietokoneissa on yleensä huipputason näytönohjain joka jaksaa pyörittää uusimpiakin pelejä moitteettomasti.CDON myy myös tyylikkäitä Gaming -pöytäkoneita, joissa on vain tietokoneen runko, jolloin vaativa asiakas voi ostaa tietokoneeseen tärkeimmät komponentit itse, kuten prosessorin, muistit ja näytönohjaimen.

Hintaesimerkki: Tämän tason edullisimmasta päästä on Fujitsu ESPRIMO, jonka kuukausihinta on 23 euroa kuukaudessa osamaksulla. Predator tietokoneet sen sijaan tarjoavat äärimmäistä suorituskykyä, ja ne on suunniteltu intohimoisille pelaajille. Predator pelikoneiden hinnat vaihtelevat mallin mukaan, mutta kuukausihinta pysyy kuitenkin alle sadan euron. Gaming -pöytäkoneen runko, johon ei sisälly prosessoria, muisteja, eikä näytönohjainta maksaa 7 euroa kuukaudessa.

Pöytäkoneet peruskäyttöön

Peruskäyttöön suunnitellut pöytäkoneet tarjoavat riittävästi tehoa lähes kaikkeen muuhun, paitsi vaativaan pelikäyttöön. Vaikka ne eivät välttämättä vaativimmalle pelaajalle riitäkään, eivät ne missään nimessä hitaita ole. Peruskoneet ovat tehokkaita ja ne soveltuvat hyvin myös tavalliseen pelikäyttöön. Viihdekäytössä ne ovat usein myös enemmän kuin riittäviä.

Hintaesimerkki: Pöytäkoneet ovat usein hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, jopa edullisia. Riittävän tehokas Fujitsu ESPRIMO edustaa pöytäkoneiden edullisempaa päätä. Osamaksulla ostettaessa Fujitsun tietokoneen kuukausierän hinnaksi muodostuu 18 euroa kuukaudessa. HP Pavilion pöytäkoneet ovat erittäin suosittuja, ja niissä hinta-laatu suhde on enemmän kuin kohdillaan. HP:n edullinen mutta tehokas Pavilion -pöytäkone maksaa 22 euroa kuukaudessa.

HTPC - Pienet ja tyylikkäät tietokoneet viihde- ja kotiteatterikäyttöön

HTPC -tietokoneet soveltuvat erinomaisesti olohuoneen viihdekeskukseksi. Ne ovat kooltaan erittäin pieniä, ja soveltuvat erinomaisesti vaikkapa televisioon liitettäväksi. Pienestä koostaan huolimatta HTPC on yllättävän tehokas, ja siinä riittää tehoa vaikka HD-elokuvien katseluun.

Hintaesimerkki: Kotiteatterikäyttöön erinomaisesti soveltuva ASUS EEEBox maksaa CDONin verkkokaupassa 17 euroa kuukaudessa osamaksulla maksettaessa. Huomattavasti tehokkaampi ARCTIC Media Center -viihdekeskus maksaa jonkin verran enemmän, ja hinta vaihtelee mallin mukaan. Osamaksuhinta on noin 20 - 30 euroa kuukaudessa, riippuen mallista.

Osamaksulla CDON.COMista

Osamaksulla ostettaessa asiakas saa heti tiedon onko hakemus hyväksytty vai ei. Kun hakemus hyväksytään, tilaus käsitellään ja toimitetaan asiakkaalle nopeasti. CDONissa voi tehdä useita osamaksutilauksia, jolloin ne yhdistetään yhdeksi kuukausittain maksettavaksi laskuksi. 6 - 12 kuukauden osamaksuihin ei tule laisinkaan korkoa. Pitempiaikaisempiin osamaksuihin sen sijaan tulee jonkin verran korkoa. Osamaksutilauksiin tulee lisäksi avausmaksu sekä 3,95 euron kuukausittainen laskutuslisä.
(Siirry CDON.COM verkkosivuille)

etusivulle

Nopealaina logo