Nopealaina

CDON.COM osamaksu

CDON myy laajan valikoiman puhelimia edullisella osamaksulla, ja älypuhelinten osamaksuhinnat vaihtelevat mallin mukaan: edullisempi hyvät perusominaisuudet sisältävä älypuhelin voi maksaa niinkin vähän kuin 5 euroa kuukaudessa, kun taas huipputason suorituskyvyllä ja suurella näytöllä varustetun high-end mallin voi ostaa omaksi 20 - 30 eurolla kuukaudessa.

Siirry CDON.COM verkkokauppaan

Puhelin osamaksulla

Puhelimia ostetaan usein osamaksulla kytkykaupan muodossa, mutta myös monet verkkokaupat myyvät puhelimia edulliseen osamaksuhintaan. Älypuhelimet ovat usein rahallisesti melko tyyriitä, useiden satojen eurojen sijoituksia, jolloin varsinkin kalliimmat mallit rahoitetaan lähes aina erilaisilla osamaksujärjestelyillä.

Osamaksulla ostettaessa perusluurien ja edullisempien älypuhelimien kuukausierät saattavat olla vain joitakin euroja. Kalliimmat huipputason älypuhelimet, kuten HTC One X, Samsung Galaxy S, ja Apple iPhone eivät nekään tule kuukausitasolla välttämättä kovin kalliiksi, kuukausierän vaihdellessa 20 - 30 euron välillä.

CDON.COM - Puhelimet edullisella osamaksulla Pohjoismaiden suurimmasta verkossa toimivasta viihdemyymälästä.

Älypuhelimet osamaksulla

Samsung Galaxy älypuhelimet: Galaxyt ovat suosittuja ja kehuttuja Samsungin valmistamia Android -älypuhelimia. Galaxy sarjaan kuuluvat lukuisia eri malleja, aina vaatimattomammasta Galaxy Y:stä tietokonetason suorituskykyä tarjoavaan Galaxy S high-end malliin. Samsung Galaxyjen kuukausierät osamaksulla ostettaessa vaihtelevat CDON.COM verkkokaupassa 5 eurosta reiluun 20 euroon.

HTC älypuhelimet: HTC:n huippusuositut älypuhelimet kuten Desire, Sensation ja One ovat Samsungin ohella suosituimpia Android -älypuhelimia. HTC:n valikoimiin kuuluvat lukuisia erilaisia malleja, vaatimattomammasta Explorerista aina vaativimmille käyttäjille suunnattuun huipputason HTC One X:ään. HTC Desire on yksi kaikkien aikojen suosituimmista älypuhelimista, ja edustaa nykyään älypuhelinten hyvää keskitasoa. Kuukausierät CDON.COMin osamaksussa vaihtelevat mallin mukaan 7 eurosta noin 30 euroon.

Nokia Lumia: Applen Mac Mini on pääosin viihdekäyttöön suunniteltu erittäin pienikokoinen tietokone, jossa ei ole lainkaan näyttöä. Pienestä koostaan johtuen Mac Mini on helppo sijoittaa olohuoneen viihdekeskukseen ja kytkeä teräväpiirtotelevisioon kiinni kodin viihdekeskukseksi.

Muut puhelimet:

Peruspuhelimet: CDONissa on myynnissä myös kattava valikoima erilaisia perusluureja. Valikoimissa on suosituimpien valmistajien kuten Nokia ja Samsung peruspuhelimet.

Doro helppokäyttöiset puhelimet: Doron matkapuhelimet ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja ne on suunniteltu iäkkäämmälle väelle. Vanhusten onkin helppo käyttää Doroa, sillä näppäimet ovat normaalia suuremmat ja näyttö on erittäin selkeä.

(Lue lisää) (Siirry CDON.COM verkkosivuille)

Vivus.fi

CDON.COM - Puhelimet edullisesti osamaksulla

CDON.COM on perustettu vuonna 1999, ja se on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä. CDON.COMin hinnat ovat edullisemmasta päästä.

CDONin verkkokaupassa on myynnissä suuri valikoima eri valmistajien puhelimia ja älypuhelimia edulliseen osamaksuhintaan:

Myynnissä ovat muun muassa HTC:n, Nokian ja Samsungin suosituimmat älypuhelimet. Älypuhelinten lisäksi CDONilla on myynnissä myös edullisemmat peruspuhelimet kaikilta suosituimmilta valmistajilta, sekä Doron helppokäyttöiset, suurella näppäimistöllä varustetut puhelimet, jotka ovat pääosin suunnattu iäkkäämmille käyttäjille.

Lue lisää CDON.COM verkkosivuilta

CDON.COM matkapuhelimet osamaksulla

Älypuhelimet osamaksulla

CDON verkkokaupassa on myynnissä laaja valikoima suosituimpia älypuhelimia. Valikoimiin kuuluvat muun muassa suositut Samsung Galaxy, HTC Desire ja One-sarjan uutuusluurit, sekä Nokia Lumia -huippu-uutuus. Myynnissä on myös LG:n, Sony Ericssonin ja Huawein kännyköitä.

Samsung Galaxy -älypuhelimet

Samsung Galaxyt ovat Samsungin suosittuja älypuhelimia jotka tulevat varustettuna suositulla Android -käyttöjärjestelmällä. Suosittujen Galaxy -älypuhelinten sarjaan kuuluvat mallit Y, M, W, R ja S. Galaxy Y on edullisin ja varusteluiltaan vaatimattomin, kun Galaxy S puolestaan on kallein, kaikkein vaativimmille käyttäjille suunnattu, äärimmäistä suorituskykyä tarjoava high-end-malli. Muut mallit sijoittuvat näiden kahden välimaastoon.

Samsung Galaxy Y edustaa älypuhelinten kompaktimpaa ja edullisempaa päätä. Edullisuudestaan ja pienestä koostaan huolimatta Galaxy Y on tehokas ja hyvin varusteltu älypuhelin, jossa on kaikki nykypuhelimelta vaadittavat ominaisuudet. CDONista osamaksulla ostettaessa kuukausierä on vain 5 euroa.

Samsung Galaxy S II on erittäin tehokas ja upean näköinen älypuhelin suurella 4.3" näytöllä. Galaxy S II tarjoaa tietokonetason suorituskykyä pienessä paketissa. Samsungin älypuhelimessa on 8 megapixelin kamera, ja sillä voi myös tallentaa HD-tason videokuvaa. CDON myy Samsung Galaxy S II:sta reilun 20 euron kuukausihintaan osamaksulla.

Muita Samsungin Android -älypuhelimia ovat mm. Galaxy R, Galaxy W ja Galaxy Xcover. Galaxy W on Samsungin keskiluokan älypuhelin, joka kuitenkin tarjoaa huipputason suorituskykyä ja suurehkon 3.7" näytön. Galaxy R sen sijaan sijoittuu älypuhelinten keskiluokan ja high-end-mallien välimaastoon, tarjoten mm. hieman W-mallia suuremman näytön ja enemmän suorituskykyä, se myös näyttää ulkonäöltään melko lailla Galaxy S II:sta. Galaxy Xcover on Samsungin kestävin älypuhelin, ja siinä on näyttönä tavallista lasia 4-5 kertaa vahvempi Anti-scratch-lasi, jonka lisäksi se muun muassa kestää vettä ja pölyä.

CDON.COM: Samsungin puhelimet


HTC älypuhelimet (Desire, One, Sensation, yms)

HTC tarjoaa laajan valikoiman arvosteluissa kehuja keränneitä Androidilla varustettuja älypuhelimia.

HTC Desire S on uusin malli HTC:n erittäin suositusta Desirestä. Suuren 3.7" näytön omaava HTC Desire S on lisäksi luotettava ja jämäkkärunkoinen, ja tarjoaa hyvää suorituskykyä. Desire S tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, ja esimerkiksi CDONilta puhelimen voi ostaa osamaksulla 13 euron kuukausierällä.

HTC Explorer on hieman vaatimattomampi ja edullisempi älypuhelin HTC:lta. Tästä huolimatta puhelin tarjoaa riittävästi suorituskykyä ja sitä on myös helppo käyttää. CDON myy Exploreria osamaksulla 7 eurolla kuukaudessa.

HTC Sensation on suurella 4.3" näytöllä ja tehokkaalla suorituskyvyllä varustettu huipputason älypuhelin. Sensation tarjoaa tietokonemaisen sulavaa nettisurffailua jonka lisäksi siitä löytyy myös mm. Full HD videokamera. CDONista puhelinta saa osamaksulla 17 euron kuukausihintaan.

HTC One on HTC:n uusi puhelinsarja, ja kilpailee mm. Samsung Galaxy S II kanssa. One X on sarjan tehokkain laite valtavalla 4.7" HD-näytöllä ja huipputason suorituskyvyllä. HTC:n uuden One sarjan keskimmäinen malli, HTC One S tarjoaa runsaasti suorituskykyä ja siinä on suuri 4.3" Amoled näyttö. One S on myös HTC:n tähän asti ohuin älypuhelin. One V on sarjan vaatimattomin ja edullisin perusmalli, joka on edelleen vaikuttava ominaisuuksiltaan ja tehoiltaan, vaikka ei tehokkaimpien mallien rinnalle ylläkään. CDON myy HTC:n näyttäväviä One-sarjan älypuhelimia osamaksulla, One S:n kuukausierä on noin 26 euroa. HTC One X on hieman kalliimpi, ja One V puolestaan hieman edullisempi.

CDON.COM: HTC puhelimet

Nokia Lumia ja muut Nokia puhelimet

Nokia Lumia 800 on Nokian vaikuttava ja kehuttu uutuus. Lumiassa on uusi helppokäyttöinen Windows -käyttöjärjestelmä, tehokas 8 megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla, laadukas navigointi, sekä kaikki tärkeimmät sosiaalisen median välineet. CDON.COM huippusuosion saavuttanutta Nokia Lumia 800 -älypuhelinta osamaksulla 20 euron kuukausihintaan.

Nokian muut puhelimet ovat myös ostettavissa CDONista. Linux-pohjaisella MeeGolla varustettu upean näköinen Nokia N9 on yksi suosituimmista Nokian puhelinmalleista, ja siinä on mm. suuri 3.9" AMOLED näyttö. N9:n kuukausieräksi muodostuu hieman alle 20 euroa osamaksulla ostettaessa.

CDON.COM: Nokia puhelimet

 


Doro - helppokäyttöinen matkapuhelin suurella näppäimistöllä

Doro matkapuhelimet ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja niissä on suuret näppäimet ja selkeä näyttö, jonka ansiosta ne sopivat erinomaisesti iäkkäämmille ihmisille. Doro näyttää ulkoisesti hyvinkin paljon samalta kuin monien muiden valmistajien peruspuhelimet, mutta silmiin pistää äkkiä huomattavasti selkeämmät ja suuremmat näppäimet, joka helpottaa puhelimen näppäilyä, varsinkin jos näkö ei ole enää paras mahdollinen. Dorossa ei myöskään juuri mitään ylimääräisiä ominaisuuksia ole. CDON.COM verkkokaupassa on myynnissä laaja valikoima erilaisia DOROn valmistamia matkapuhelimia, ja osamaksulla maksettaessa kuukausierien hinnat vaihtelevat mallin mukaan, mutta ovat kuitenkin alle 10 euron.

CDON.COM: Doro matkapuhelimet

Lue myös:
(TM testi: Matkapuhelimia ikäihmisille 24.1.2008) TM testasi joitakin helppokäyttöisiä matkapuhelimia, ja testissä oli mukana myös kaksi Doron valmistamaa luuria.

(TM testi: Seniorikännykät 18.11.2009) TM toisessakin testissäkin testattiin iäkkäämmille ihmisille suunnattuja kännyköitä, tai muuten vain helppokäyttöisiä luureja. Testissä oli mukana jälleen kaksi Doro matkapuhelinta.


Osamaksulla CDON.COMista

Osamaksulla ostettaessa asiakas saa heti tiedon onko hakemus hyväksytty vai ei. Kun hakemus hyväksytään, tilaus käsitellään ja toimitetaan asiakkaalle nopeasti. CDONissa voi tehdä useita osamaksutilauksia, jolloin ne yhdistetään yhdeksi kuukausittain maksettavaksi laskuksi. 6 - 12 kuukauden osamaksuihin ei tule laisinkaan korkoa. Pitempiaikaisempiin osamaksuihin sen sijaan tulee jonkin verran korkoa. Osamaksutilauksiin tulee lisäksi avausmaksu sekä 3,95 euron kuukausittainen laskutuslisä.
(Siirry CDON.COM verkkosivuille)

etusivulle

Nopealaina logo