Nopealaina

Hiustenpidennykset netistä

Edullisin tapa hankkia hiustenpidennykset on netistä tilaaminen, sillä hiustenpidennykset on helppo kiinnittää itsekin, varsinkin clip-on tyyliset pidennykset. Pikainen googlettaminenkin paljastaa, että netissä on lukemattomia verkkokauppoja jotka myyvät erilaisia hiustenpidennyksiä, mutta joiden laatua on vaikea arvioida tietokoneelta. Olemme keränneet tälle sivulle joitakin suosittuja ja luotettavia verkkokauppoja joiden laatuun voi luottaa.

Ongelmana usein saattaa olla myös se, että hiuksia ei pääse itse näkemään eikä koskettelemaan luonnossa, jolloin värin tarkkaa sävyä, tai hiusten laatua voi olla vaikea sanoa. Rapunzelilta voi tilata värisalkun lainaan 10 päiväksi ilmaiseksi, jolloin oikea sävy löytyy helposti.

Cybershop hiustenpidennykset

SuosittelemmeSuosittelemmeSuosittelemme

Cybershopin hiustenpidennykset

Cybershop tarjoaa hintaansa nähden erittäin laadukkaita hiustenpidennyksiä, jotka ovat korkealaatuisinta pidennyksissä käytettävää Remy-hiusta.
Tilaukset käsitellään nopeasti, ja paketti saapuu yleensä 3-7 työpäivän aikana.

Kehuja löytyy helposti myös googlettamalla, ja muun muassa Huippumalli Haussa -sarjan Vilma kertoo ostavansa hiuksensa Cybershopista.
Lue lisää: Cybershop hiustenpidennykset

 

Hiustenpidennykset osamaksulla netistä

Verkkokaupat myyvät lähes aina hiustenpidennyksiä myös edullisella osamaksulla, jolloin hiukset maksetaan erissä useiden kuukausien ajan. Osamaksuhinta ei kuitenkaan ole usein merkittävästi kalliimpi vaihtoehto kuin kerralla maksettaessa.

Hiustenpidennyksiä myyvät verkkokaupat (myös osamaksulla)
  Osamaksu Osto laskulla  
Cybershop kyllä
kyllä
Lue lisää Cybershopista
Hyvää laatua edullisemmin. Suosittu kauppa. Laadukkaita, mutta melko edullisia hiustenpidennyksiä myyvä Cybershop on saavuttanut suurta suosiota. Cybershopin hiustenpidennysten laadusta kertoo myös se, että Huippumalli haussa -sarjasta tuttu Vilma ostaa hiuksensa Cybershopista.
Dream Hair kyllä
kyllä
Lue lisää Dream Hairista
Laaja valikoima pidennyksiä. Dream Hair myy suuresta valikoimasta hiustenpidennyksiä erilaisin kiinnitystavoin. Mm. klipsipidennykset, sinettipidennykset, teippipidennykset, yms. Dream Hair lupaa nopean toimituksen.
Charmhair kyllä
kyllä
Lue lisää Charmhairista
Laadukkaat pidennykset. Charmhair myy teippipidennyksiä, clip-on hiustenpidennyksiä, micro-loop- sekä sinettipidennyksiä järkevään hintaan netissä.
Diiva.fi kyllä
kyllä
Lue lisää Diiva.fi:stä
Jokseenkin edullisia pidennyksiä. Diiva.fi myyhiustenpidennyksiä edulliseen hintaan. Netin keskustelualueilla on kyseisen yrityksen asiakaspalvelu ja toimitus herättänyt keskustelua. Mutta Diiva.fi clip-on hiustenpidennyksiä on myös kehuttukin.
SaraM kyllä
kyllä
Lue lisää SaraM:stä
Järkevä hinta, suppea valikoima. Saram myy pääosin clip on pidennyksiä. Hinnat ovat melko edulliset, valikoima on tosin melko suppea.
Rapunzel of Sweden kyllä
kyllä
Lue lisää Rapunzelista
Partureiden suosima, hyvä laatu, asiallinen hinta. Samaa laatua saa myös edullisemmin Skandinavian suurin, ja yksi Suomen suosituimmista hiustenpidennysten ostopaikoista. Rapunzel myy laadukkaita hiustenpidennyksiä siedettävällä hinnalla, vaikka samaa laatua saakin edullisemminkin. Laajahkoon valikoimaan kuuluu hiustenpidennykset kaikilla kiinnitystavoilla, kuten clip-on, teippipidennys, yms.
Rapunzel of Sweden on myös suosittu partureiden keskuudessa.

Hiustenpidennykset osamaksulla mistä tahansa?

Hiustenpidennykset voi periaatteessa ostaa ihan mistä tahansa niitä myyvästä liikkeestä osamaksulla kulutusluotolla. Kulutusluotto on pienimuotoiseen kuluttamiseen tarkoitettu luotto, jolla usein ostetaan juuri tämänkaltaisia tuotteita.

Kulutusluottoja otetaan usein hieman tyyriimpien tavaroiden, esimerkiksi television, auton, tai vaikkapa hiustenpidennysten ostoon.

On hyvä tietää: Osamaksu on myös kulutusluotto, toisinsanoen hiustenpidennyksiä netissä myyvien kauppojen osamaksut ovat kuin ovatkin kulutusluottoja.

Lue lisää kulutusluotoista
Lue lisää Ostosraha kulutusluotosta

 

Esimerkkejä Ostosraha kulutusluotosta:
Kulutusluoton määrä Laina-aika Kuukausierä  
100 €

3 kk
45,16 €
hae lainaa
200 €

6 kk
47,16 €
hae lainaa
300 €

6 kk
68,20 €
hae lainaa
400 €

12 kk
49,06 €
hae lainaa

Miksi hiustenpidennykset?

Hiustenpidennykset ovat erinomainen keino saada hiuksiin lisää pituutta, tuuheutta, tai muuten vain uutta ilmettä. Hiustenpidennysten avulla säästyy myös kuukausien, tai jopa vuosien vaiva, joka kuluu hiuksia kasvattaessa.

Laadukkaita, ihmisten hiuksista tehtyjä hiustenpidennyksiä (aitohius) saattaa olla jopa mahdoton erottaa omista hiuksista. Vaihtoehtona saattaa myös olla edullisemmat, keinotekoiset hiukset, jotka nekään eivät välttämättä ole huono vaihtoehto, jos vaikkapa kaipaa vain väliaikaisesti uutta ilmettä ulos viihteelle lähdettäessä.

Tilaa hiustenpidennykset netistä edullisesti

Rapunzel of Sweden

Laadukkaat hiustenpidennykset Pohjoismaiden suurimmalta hiustenpidennysten toimittajalta

Rapunzel myy kenties Suomen suosituimpia hiustenpidennyksiä, jotka ovat myös suosittuja partureiden keskuudessa. Valikoimiin kuuluvat kaikenlaiset mahdolliset hiustenpidennykset, hiuslisäkkeet, sekä peruukit. Rapunzel of Swedenin hiustenpidennykset ovat hyvässä maineessa, vaikkakin monien mielestä hinta ei täysin vastaa laatua. Laatua ei saa halvalla, mutta Rapunzelia edullisemmin toki saa. Julkkisten keskuudessa Rapunzel on myös herättänyt suosiota, ja todennäköisesti tästä syystä Rapunzel pystyy pitämään näinkin korkealla.

Suosituimpia hiustenpidennyksiä ovat Clip On pidennykset, jotka on erittäin helppo kiinnittää (ja ottaa pois) itsekin 5 minuutissa hiuksissa olevilla klipseillä.
Lue lisää Rapunzelin Clip On -pidennyksistä

Löydä oikea sävy Rapunzelin hiustenpidennyksiin helposti

Rapunzel myy pidennyksiä lukuisissa eri väreissä, joista oikea värisävvy löytyy helposti värikarttaa tutkimalla. Oikeaa sävyä voi joskus olla vaikea hahmottaa tietokoneen ruudulta, mutta tähänkin Rapunzel tarjoaa erinomaisen ratkaisun; verkkokaupasta voi tilata värisalkun lainaksi 10 päiväksi ilmaiseksi, ellei halua ostaa sitä itselleen. Värisalkussa olevia hiusmalleja on helppo verrata omiin hiuksiin, jolloin oikea väri on helppo tilata.

Maksutavat

Rapunzel tarjoaa maksutavaksi kaikki yleisimmät, kuten luottokortit, etukäteismaksu, ja Paypal. Hiustenpidennykset voi ostaa myös osamaksulla tai laskulla, jolloin kuukausieräksi voi muodostua niinkin vähän kuin 9 euroa.

Lue lisää hiustenpidennyksistä Rapunzelin verkkosivuilta

Cybershop

Cybershop on perustettu vuonna 2003, ja myy hiustenpidennysten lisäksi netissä myös muun muassa hiusvärejä, erilaisia asusteita, koruja ja laukkuja.

Cybershopin hiustenpidennykset ovat korkealaatuisia 100% remy-aitohiuspidennyksiä, jonka lisäksi valikoimiin kuuluu myös synteettiset hiustenpidennykset. Cybershopin hiustenpidennykset ovat joko klipsipidennyksiä tai hiusnauhoja. Värivalikoimiin sisältyvät luonnollisten sävyjen lisäksi myös kaikki sateenkaaren värit.

Cybershopin myymät aitohiuspidennykset ovat saaneet netissä kehuja (esimerkkinä mainittakoon huippumalli haussa -sarjasta tutun Vilman Classy Jose -blogi, lisää tietoa löytyy googlettamalla), ja värejä löytyy laidasta laitaan, räväkämpiä vaihtoehtoja unohtamatta. Cybershopin hiustenpidennysten hinta on myös laatuunsa nähden edullinen.
Lue lisää Cybershopin aitohiuspidennyksistä

Mikäli epäilee hiustenpidennysten laatua, tai ei ole varma omasta väristä, Cybershopilla on myös liikkeitä Pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella, joissa voi käydä tarkastamassa hiustenpidennysten laadun ja värisävyn. Tietoa ja myymälöiden osoitteet löytyvät täältä.

Cybershopin edulliset hiuskuitupidennykset lukuisissa eri väreissä löytyvät myös näppärästi täältä.

Maksutavat

Cybershop tarjoaa laajan valikoiman erilaisia maksutapoja: Ostokset voi maksaa verkkopankkitunnuksilla, tilisiirtona, luottokorteilla (myös Visa Electronilla), Paypalilla, tai vaikkapa noudon yhteydessä käteisellä. Cybershopin kautta on myös mahdollista maksaa tilaus laskulla, joka mahdollistaa 14 päivää korotonta maksuaikaa. Lasku on myös muutettavissa osamaksuksi. Lisätietoa laskulla ja osamaksulla tilaamisesta löytyy täältä.

Lue lisää hiustenpidennyksistä Cybershopin verkkosivuilta

Charmhair

Charmhair myy laadukkaita hiustenpidennyksiä helppokäyttöisessä verkkokaupassaan. Valikoimiin sisältyy clip-on hiustenpidennykset, teippipidennykset, sinettipidennykset sekä micro-loop hiustenpidennykset. Charmhair myy pääosin korkealaatuisia 100% aitohius -pidennyksiä, mutta myös synteettisiä hiuslisäkkeitä ja klipsipidennyksiä.

Charmhair hiustenpidennysten värikartasta selviää helposti myytävät värisävyt.

Tuotetiedot pidennyksistä ja apua hiusten kiinnittämiseen löytyy näppärästi täältä, samoin kuin hiustenpidennysten hoito-ohjeet.

Maksutavat

Charmhair -verkkokaupan maksutapoina ovat tavalliset ennakkomaksut tilisiirtoina sekä verkkomaksupainikkeet, jolloin omilla pankkitunnuksilla maksetaan tilaus välittömästi. Tämän lisäksi Charmhairilla on myös mahdollisuus maksaa Collector -maksupalvelun kautta joko laskulla tai osamaksulla. Laskuun lisätään vain 3 euron laskutusmaksu.

Lue lisää hiustenpidennyksistä Charmhairin verkkosivuilta


etusivulle

Nopealaina