Nopealaina

Auto osamaksulla

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa auton edullisimmalla osamaksulla. Hakemalla edullista autolainaa (eli kulutusluottoa), maksat lainaa takaisin kuukausierissä. Autoliikkeet tarjoavat usein myös omia autolainojaan, mutta niiden kulut ja korot eivät valitettavasti ole edullisimmasta päästä kovinkaan usein. Autoliikkeet eivät myöskään myönnä pienempiä autolainoja.

Autolainavalikoimastamme löydät helposti edullisimman lainan, jolloin voit itse valita mistä ostat auton osamaksulla. Tämä mahdollistaa myös sen, että voit ostaa auton edullisesti osamaksulla myös kaikilta yksityisiltä myyjiltä, myös halvemmat autot, joita löydät esimerkiksi Autotalli.com:sta, Nettiauto.com:sta, ja Oikotiestä. Tällöin sinun ei myöskään tarvitse tyytyä autoliikkeen valikoimaan, joiden hinnat saattavat olla usein myös kalliimpia

Hae autolaina netistä edullisesti - Maksa osamaksulla

Alla olevasta taulukosta löytyy lainaa helposti ja nopeasti auton ostoon ilman piilokuluja. Lainojen hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja usein edullisempia kuin autoliikkeiden tarjoamat lainat. Lisäksi alla olevia lainoja hyödyntämällä ei tarvitse ottaa kallista KASKO-vakuutusta autolle, joka on selvää säästöä.

Autolainan tarjoaja Lainan määrä Laina-aika Kuukausierät vertailussa Hae lainaa
2000 €
2 vuotta
4000 €
4 vuotta
10000 €
10vuotta
Nopsalaina
500 - 6000 €
6 - 72 kuukautta
113€
140€
140€
hae lainaa
Ostosraha
400 - 2500 €
1 - 36 kuukautta
111€
huono puoli
huono puoli
hae lainaa
Joustolaina
1000 - 4000 €
12 - 48 kuukautta
109€*
131€*
131€*
hae lainaa
Freedom Rahoitus
500 - 30000 €
1 - 12
vuotta
93€ **
103€ **
138€ **
hae lainaa
Etua.fi
500 - 35000 €
1 - 10 vuotta
92€ **
101€ **
132€ **
hae lainaa
Lisätietoa: * = Ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaa. Kuukausikulut 1. vuoden jälkeen.
(Huomioi että lyhennysvapaan vuoden korot nostavat kokonaishintaa)
** = Kuukausieräarvio
 

Listassa olevia autolainoja voit hyödyntää yksityisiltä autoa ostettaessa tai kaikissa autoliikkeissä. Alla joitakin suosituimpia käytettyjen auton myyntisivustoja:
Autotalli.com, Nettiauto.com, Oikotie.fi, Autopiste.net

Lisää tietoa autolainoista

Nopsalaina tarjoaa 500 - 6000 euron lainoja, jotka sopivat paremmin kuin hyvin autolainaksi. Kalleimpia autoja sillä ei välttämättä osteta, mutta esimerkiksi käytetyn auton ostoon se sopii erinomaisesti.
Lue lisää: Nopsalaina

Ostosraha tarjoaa hieman pienempiä lainoja, korkeintaan 2500 euroa. Ostosraha kuitenkin sopii kuitenkin erinomaisesti edullisemman auton ostoon. Myös laina-aika on helppo sopia lyhyeksikin, jopa alle vuoden mittaiseksi. Lyhyestä laina-ajasta on myös se etu, että osamaksujen korot ja kulut pysyvät pienenä. Ostosrahan autolaina on myös erittäin nopeasti tilillä.
Lue lisää: Ostosraha

Freedom Rahoitus on parhaimmista auton ostoon soveltuvista lainoista, ja myös edullisimmista. Freedom Rahoitus tarjoaa kulutusluottoja, jotka sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten myös auton ostoon osamaksulla. Freedom Rahoitus toimii vain lainan välittäjänä, ja etsii hakijalle parhaiten sopivan autolainan.
Lue lisää: Freedom Rahoitus - autolaina

Joustolainan kulutusluotto on hyvä vaihtoehto autolainaksi. Ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaa, eli ensimmäisenä vuotena ei makseta takaisin kuin korkoja. Tämä on erinomainen osamaksuvaihtoehto jos esimerkiksi rahallinen tilanne ei autoa ostettaessa ole paras mahdollinen suurien erien maksuun.
Lue lisää: Joustolaina

Etua.fi tarjoaa suurempiakin lainoja, korkeintaan jopa 35000 euroa. Etua.fi ei itse myönnä autolainaa, vaan edustaa useita erilaisia luotonmyöntäjiä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen Etua.fi lähettää hakijalle useita eri vaihtoehtoisia lainoja, joista voi itse valita itselleen sopivan autolainan.
Lue lisää: Etua.fi

Myös SAV-Rahoitus tarjoaa osamaksuvaihtoehdon auton ostoon

SAV tarjoaa käytetyn auton tai moottoripyörän ostajalle mahdollisuuden ostaa nyt myös osamaksulla yksityisiltä. SAV-limiitti Rahoituspäätöksen saa päivässä, jonka jälkeen kyseinen päätös on voimassa puoli vuotta, jona aikana voi etsiä sopivaa autoa omassa rauhassa. SAV rahoitus toimii osamaksukaupassa kuin normaali käteinen raha, jolloin myyjälle maksetaan käsiraha, ja SAV maksaa loput.
Suosittelemme yllä olevia kulutusluottoja autolainaksi, sillä SAV autorahoituksesta on ollut paljon negatiivista palautetta.
Lue lisää SAV-limiitti osamaksusta: SAV-Rahoitus

 

etusivulle

Nopealaina logo