Nopealaina

Viihde-elektroniikka osamaksulla

Viihde-elektroniikkaa ostetaan usein osamaksulla, sillä laitteiden hinta on usein melko korkea. Osamaksu on mainio tapa rahoittaa suuremmatkin ostokset, ja kuukausierä on helppo mitoittaa omaan rahatilanteeseen sopivaksi.

Osamaksulla ostettaessa esimerkiksi hieman edullisemman television tai tietokoneen kuukausierä saattaa olla vain muutamia kymmeniä euroja. Hintavammissakaan tuotteissa, kuten suuremmissa taulutelevisioissa tai tehokkaammissa tietokoneissa kuukausierän ei tarvitse usein olla kovin suuri, esimerkiksi Apple iMacin tai MacBookin voi saada jopa alle 100 eurolla kuukaudessa CDON.COMista.

Osamaksulla ostetaan usein esimerkiksi tietokoneet, televisiot ja älypuhelimet. Olemme keränneet suosituimmat kodin elektroniikkaa osamaksulla myyvät verkkokaupat yhdelle sivulle.

Tiesitkö että...
Kulutusluotolla voit periaatteessa ostaa osamaksulla mistä tahansa haluatkin, jolloin et ole kahlittu valitsemaan muutamista osamaksulla myyvistä liikkeistä. Kulutusluotto on pienimuotoinen kuluttamiseen tarkoitettu laina, yleensä 500 eurosta ylöspäin muutamiin tuhansiin euroihin. Kulutusluotot ovat suosittuja kalliimpaa viihde-elektroniikka, kuten televisioita tai tietokoneita ostettaessa.
Mikäli lainan hakeminen epäilyttää, on hyvä huomioida että myös liikkeen tarjoama osamaksu on käytännössä kulutusluotto.
Suosittuja kulutusluottoja ovat mm. Ostosraha ja Nopsalaina.

Vivus.fi

 

CDON.COM - Kodin elektroniikkaa edullisesti osamaksulla pienissä erissä

CDON.COM on vuonna 1999 perustettu Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva viihdemyymälä. CDONissa on myynnissä laaja valikoima viihde-elektroniikkaa, kuten tietokoneet ja televisiot. CDONista on mahdollista ostaa tuotteet osamaksulla pienissä erissä.

CDON.COM

CDON: Tietokoneet osamaksulla

CDON.COM verkkokaupassa on myynnissä laaja valikoima erilaisia tietokoneita. Valikoimiin sisältyy pienet ja suuret läppärit, pöytäkoneet peruskäyttöön ja tehokkaammat, äärimmäistä suorituskykyä tarjoavat tehokoneet vaativimmille käyttäjille, kuten pelaajille. CDON.COMin verkkomyymälässä ovat myynnissä myös suuren suosion saavuttaneet tablettitietokoneet, eli taulutietokoneet.

CDON.COM myy myös osamaksulla Applen suosittuja tietokoneita, joita ovat iMac -pöytätietokoneet, MacBook -läppärit, viihdekäyttöön tarkoitettu pienikokoinen Mac Mini, sekä tietysti iPad tablettitietokone.

CDON: Puhelimet osamaksulla

CDON.COM myy laajasta valikoimista erilaisia matkapuhelimia ja älypuhelimia. Valikoimissa ovat muun muassa suositut Samsung Galaxy, HTC Desire ja One, sekä Nokian suureen suosioon noussut Lumia. Älypuhelimia löytyy edullisemmasta ja vaatimattomammasta päästä aina huipputason laitteisiin. CDON myy myös hyvän valikoiman peruspuhelimia suosituimmilta valmistajilta, sekä Doron helppokäyttöiset matkapuhelimet, jotka ovat suunnattu pääosin vanhuksille.

CDON: Televisiot osamaksulla

CDON.COM tarjoaa edulliseen osamaksuhintaan laajan valikoiman erilaisia televisioita. Valikoimissa ovat alle 26 tuuman televisioista yli 46" suurempiin televisiohin. Kattavasta valikoimasta löytyy paljon erilaisia LED-, LCD-, Plasmatelevisioita. Edustettuina ovat kaikkien suosituimpien valmistajien, kuten LG:n, Sonyn, Philipsin ja Samsungin teräväpiirtotelevisiot.

CDON.COM hinnat osamaksulla maksettaessa

CDONin osamaksuhinnat ovat suhteellisen edullisia kilpailijoihin verrattuna. 6 ja 12 kuukauden osamaksuvaihtoehtoihin ei tule lainkaan korkoa. Avausmaksu on 6 kuukauden osamaksulle 29,95 euroa ja 12 kuukaudelle 39,95 euroa. CDON.COM

Hintaesimerkkejä: Suositun HP Pavilion 15" läppärin hinta on 505 euroa. Osamaksulla maksettaessa kuukausieräksi tulee vain 22 euroa.
Superohut 32" LG LED-TV maksaa 439 euroa. Kuukaudessa hintaa tälle suositulle televisiolle tulee vain 19 euroa osamaksulla maksettaessa.

Lue lisää CDON.COM verkkosivuilta

Kauppakanava - kodin elektroniikkaa osamaksulla

Kauppakanava on kotimainen vuonna 2005 toimintansa aloittanut verkkokauppa. Kauppakanava myy kaikenlaista kodin elektroniikkaa kilpailukykyisin hinnoin, ja sieltä voi myös ostaa osamaksulla pienissä erissä. Valikoimissa ovat muun muassa suositut taulutelevisiot, tietokoneet, pelikonsolit ja puhelimet.

Kauppakanava

Kauppakanava: Tietokoneet osamaksulla

Kauppakanavan valikoimissa ovat kaikenlaiset tietokoneet osamaksulla. Valikoimat vaihtelevat miniläppäreistä suurempiin ja tehokkaampiin kannettaviin. Pöytäkoneita löytyy vaatimattomammista peruskoneista pelaajille suunnattuihin tehokkaisiin tietokoneisiin. Pöytäkoneet on mahdollista ostaa näytön kanssa tai ilman. Valikoimista löytyy myös Applen suositut tietokoneet kuten iMac ja MacBook. Myös suositut tabletit kuten iPad ja Samsung Galaxy Tab kuuluvat kauppakanavan valikoimiin.
Kauppakanava - Tietokoneet

Kauppakanava: Televisiot osamaksulla

Kauppakanavan taulutelevisiovalikoimaan kuuluvat muun muassa Sonyn, Philipsin, LG:n ja Samsungin suositut mallit. Kauppakanavalta voi ostaa osamaksulla 19 - 32 tuumaisista perustelevisioista aina 50 - 80 tuuman suurempiin televisioihin.
Kauppakanava - Taulutelevisiot

Kauppakanava: Puhelimet osamaksulla

Kauppakanava myy kaikkia suosituimpia matkapuhelinmalleja pienissä erissä osamaksulla. Valikoimiin kuuluvat mm Nokian eri puhelinmallit sekä HTC:n ja Samsungin huippusuositut Android -älypuhelimet.
Kauppakanava - Puhelimet

Kauppakanavan hinnat osamaksulla maksettaessa

Kauppakanavan osamaksu ei ole edullisimmasta päästä. Ostokset maksetaan pienissä erissä, mutta takaisinmaksuaika on pitkä, joka lähes tuplaa tuotteen hinnan. Vuosikorko on 14,58%. Kaupanpäälle tulee Nordean TUOHI Mastercard.

Hintaesimerkkejä: HP Pavilion läppäri 17" näytöllä maksaa kerralla 699, ja osamaksulla sen hinnaksi tulee 28 euroa kuukaudessa.
LG 32" LED-TV maksaa kerralla maksettaessa 494 euroa. Osamaksulla kuukausieräksi muodostuu 20 euroa kuukaudessa.

Lue lisää Kauppakanavan verkkosivuilta

Muita viihde-elektroniikkaa osamaksulla myyviä verkkokauppoja

NetAnttila

NetAnttila mainostaa itseään Suomen suurimpana ja monipuolisimpana verkkotavaratalona. NetAnttilan hintataso on suurinpiirtein sama kuin Anttilan tavarataloissa, mutta tarjoaa myös jonkin verran omia erikoistarjouksia ja kampanjoita. NetAnttila tarjoaa melko kattavan valikoiman viihde-elektroniikkaa kuten televisioita, DVD ja blu-ray soittimia. Anttilan tietotekniikka-osastolta löytyy laaja valikoima suosittuja läppäreitä ja pöytäkoneita. Verkkokaupan valikoimiin kuuluvat myös Puhelimet, muun muassa Nokian ja Samsungin suositut mallit ovat hyvin edustettuina. Osamaksulla maksettaessa hinnat eivät ole kovin paljoa normaalia kalliimpia. Netanttilan osamaksut maksetaan 11 kuukausierässä takaisin.
Lue lisää NetAnttilan verkkosivuilta

Konebox

Konebox on viihde- ja kodin elektronikkaan erikoistunut verkkokauppa, joka tarjoaa laatutuotteita hintatietoisille asiakkaille. Konebox tarjoaa osamaksulla laajan valikoiman mm. taulutelevisioita, pelikonsoleita, tietokoneita, ja puhelimia. Osamaksulla ostettaessa tuotteet maksetaan pienissä erissä suositulla Klarna tilillä. Useita eri tilauksia tehdessä ostokset yhdistetään yhdeksi laskuksi.
Lue lisää Koneboxin verkkosivuilta

Verkkokauppa

Verkkokauppa.com on vuonna 1992 perustettu Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä. Verkkokauppa.com myy mm. viihde-elektroniikkaa (televisiot ja soittimet), tietokoneita ja matkapuhelimia. Verkkokaupan tietokonevalikoima on erittäin laaja, ja valikoimiin sisältyy kaikkea mahdollista tietokoneisiin liittyvää mitä voi vain kuvitella. Valikoimista löytyvät kaikki suositut kannettavat, pöytäkoneet ja tablettitietokoneet, sekä myös komponentit ja oheislaitteet. Verkkokaupan osamaksu on melko edullinen, eikä ostokset tule kovin paljoa normaalihintaa kalliimmiksi. Maksuaikaa ostoksille on 6 kuukautta.
Lue lisää Verkkokauppa.com verkkosivuilta

Hobbyhall

Hobbyhall on suomalaisten suosima ostopaikka, josta löytyy myös laaja valikoima viihde-elektroniikkaa. Valikoimiin kuuluu laaja valikoima televisioita, tietokoneita ja oheislaitteita, puhelimia, ja paljon muuta. Hobbyhall tarjoaa melko edullisen osamaksun, ja ostokset maksetaan pois 12 kuukausierässä.
Lue lisää Hobbyhallin verkkosivuilta

Ellos

Ellos on alunperin ruotsalainen vuonna 1947 perustettu postimyyntiyritys, joka laajeni Suomeen vuonna 1987. Ellos yhdistetään useimmiten vaatteisiin, mutta myynnissä on myös jonkin verran elektroniikkaa osamaksulla. Melko suppealla Tietokoneosastolla myynnissä ovat pääosin Applen iMac ja MacBook tietokoneet. Elloksen TV-osasto on melko laaja, ja Televisioista edustettuina ovat suositut merkit kuten Sony, LG ja Samsung. Ellos myy myös mm. HTC:n, Nokian ja Samsungin suosittuja älypuhelimia. Ostokset on mahdollista maksaa osamaksulla 36 kuukausierässä. Todellinen vuosikorko Elloksella on 29%. Ellokselta voi hakea myös kulutusluottoa, jonka voi käyttää vapaasti mihin haluaa.
Lue lisää Elloksen verkkosivuilta

etusivulle

Nopealaina logo