Nopealaina

Pikavipit 50 - 100 euroa

50 euron pikavipit ovat suosittuja äkillisessä rahan tarpeessa. 50 euron vippejä otetaan kuitenkin valitettavan usein suunnittelematta, esimerkiksi juhlimiseen tai muuhun tarpeettomaan. Kahden viikon laina-ajalla pienet, 50 euron pikavipit saattavat olla parhaimmillaan erittäin edullisia jolloin niiden käyttö esimerkiksi välttämättömiin ruokaostoksiin saattaa olla hyväksyttävää palkkapäivän häämöttäessä.
(Lue lisää: 50 euron pikavipit)

50 euron pikavippien hintavertailu paljastaa että hintaerot saattavat olla merkittäviäkin. Pienempienkin vippien vertailu siis kannattaa. Katso vippivertailusta mitkä 50 euron pikavipit ovat edullisimmat.
(Lue lisää: 50 euron pikavipit vertailussa)

100 euron pikavipit ovat suosittuja äkillisessä rahan tarpeessa. 50 euron vippejä otetaan kuitenkin valitettavan usein suunnittelematta, esimerkiksi juhlimiseen tai muuhun tarpeettomaan. Kahden viikon laina-ajalla pienet, 50 euron pikavipit saattavat olla parhaimmillaan erittäin edullisia jolloin niiden käyttö esimerkiksi välttämättömiin ruokaostoksiin saattaa olla hyväksyttävää palkkapäivän häämöttäessä.
(Lue lisää: 100 euron pikavipit)

100 euron pikavippien hintavertailun mukaan hintaerot ovat tasaisempia kuin pienemmissä lainoissa. Kulut ja korot ovat huomattavasti siedettävämpiä lainan kokoon nähden kuin pienemmissä lainoissa. Myöskään 100 euron vippien kohdalla hintaerot eivät ole merkittäviä kahden viikon ja kuukauden välillä. Katso vippivertailusta mitkä 100 euron pikavipit ovat edullisimmat.
(Lue lisää: 100 euron pikavipit vertailussa)

Pikavippiä pohtimassa

50 euron pikavipit

50 euron pikavippi on yleensä pienin saatavilla oleva laina. Se on myös suhteellisesti kallein, varsinkin kuukauden maksuajalla. 50 euron pikavippi saattaa olla varteenotettava vaihtoehto jos rahatilanne on huono vain väliaikaisesti. On syytä kuitenkin olla varma että lainan pystyy maksamaan myös takaisin mahdollisimman nopeasti.

Rahaa saatetaan tarvita äkillisesti esimerkiksi ruokaostoksiin tai kiireellisen laskun maksamiseen. Parhaimmassa tapauksessa vippi saattaa olla jopa halvempi kuin laskujen maksumuistutuskulut. 50 euron pikavippejä otetaan usein myös juhlimiseen kun palkkapäivä häämöttää vasta lähitulevaisuudessa.

Kahden viikon laina-ajalla 50 euron vippien kulut ovat usein suhteellisen siedettäviä, vaikka poikkeuksiakin mahtuu mukaan.

50 euron pikavipit vertailussa

Vertailun halvin vippipaikka on Vivus, jolta ensimmäinen pikavippi on ilmainen. Tällöin takaisin maksetaan vain lainattu summa. Myös saman paikan myöhemmät pikalainat ovat vertailun edullisimpia; 50 euron pikavippi kahden viikon laina-ajalla pitää sisällään vain reilut 6 euroa kuluja. Everyday on myös erittäin edullinen vippi, mutta toimii hieman toisenlaisella periaatteella. Everyday myöntää eräänlaisen luottotilin jolta voi nostaa tarpeen mukaan lainaa omalle tilille.

Vertailun pikavipit ovat edullisemmasta päästä, sillä on olemassa myös pikavippipaikkoja jotkat perivät 50 euron lainasta 20 -30 euron kulut kuukauden maksuajalla.

50 euron pikavippivertailu

Lainan tarjoaja Kulut
14 vrk
Kulut
30 vrk
Eräpäivän siirto Hae lainaa
Vippi.fi 12 € 17 € hyvä puoli hae lainaa
Everyday huono puoli 8,50 € huono puoli hae lainaa
Vivus 0 € *
6,60 €
0 € *
9 €
hyvä puoli hae lainaa
Fiksulaina 19 € huono puoli hyvä puoli hae lainaa
Helppolaina 12 € 17 € hyvä puoli hae lainaa
Capitum 12 € 17 € hyvä puoli hae lainaa
Pikavippi.fi 10 € 12 € huono puoli hae lainaa
Risicum 10 € 17 € hyvä puoli hae lainaa
OK Money 10 € 17 € hyvä puoli hae lainaa

*Ensimmäiseen pikavippiin ei tule kuluja. Takaisin maksetaan vain lainattu summa.

50 euron pikavipin kulut ja korot

Pieniä pikavippejä haettaessa on tärkeää pysähtyä miettimään, mikä on oma rahantarve ja minkä kokoinen pikavippi riittää. Vaikka 50 euron pikavipit ovat rahallisesti pieniä lainoja, niiden kulut ja korot ovat suhteellisen suuria verrattuna suurempii lainoihin.

Vaihtoehdot 50 euron vipille

Koska 50 euroa on kuitenkin suhteellisen pieni raha, saattaa olla ikävä huomata että on hakenut liian pientä lainaa, joka voi johtaa vielä toisenkin pikavipin hakemiseen. Vaikka yhden vipin kulut saattavat vielä pysyä jokseenkin hallinnassa, kahden tai useamman 50 euron pikavipin kulut saattavat nostaa kulut taivaisiin. Järkevän kokoisen pikavipin hakemista kannattaa siis miettiä kunnolla, ja hakea oikean kokoinen laina omiin tarpeisiin. Pienempiä summia voi myös kysyä kavereilta ja sukulaisilta lainaksi. Jos 50 euroa tuntuu suurelta rahalta yhdeltä henkilöltä lainattavaksi, voit myös kysyä useammalta tutulta pienempiä lainoja, kuten 20 euroa.
(Lue myös: Tarvitsetko suurempaa lainaa?)

100 euron pikavipit

100 euron pikalainojen kulut ovat usein huomattavasti siedettävämpiä kuin pienemmissä lainoissa. Monissa vippipaikoissa ensimmäistä kertaa lainaavalle tarjotaan myös maksimissaankin vain 100 euron lainaa.

100 euron pikavippejä otetaan yleensä arkisiin tarpeisiin kuten ruokaostoksiin ja elämiseen. Valitettavan usein kuitenkin kuulee kuinka 100 euron vippi on otettu juhlimiseen, vaateostoksiin, tai muihin turhuuksiin. Tämä ei ole missään nimessä kannattavaa jos taloudellinen tilanne on jo entuudestaan heikko, sillä tämä saattaa johtaa velkakierteeseen ja lopulta luottotietojen menetykseen.

Vain väliaikaisesti heikossa rahatilanteessa olevalle, kun esimerkiksi palkkapäivä häämöttää lähitulevaisuudessa, saattaa pienimuotoinen 100 euron vippi olla hyväksyttävä, jopa suositeltava, kunhan katsoo että haettavan pikavipin kulut ovat siedettävät. Ikinä ei tule hakea lainaa jos takaisinmaksukyky on epävarmoilla kantimilla.

100 euron pikavipit vertailussa

100 euron pikavipeissä kulut ovat yleensä suhteellisen siedettäviä. Vivuksella ja Everydayllä ylimääräisiä kuluja kertyy vain 15 euroa kuukaudessa. On tärkeää huomata myös että Vivus.fi:ltä haettavaan ensimmäiseen lainaan ei tule kuluja, joten ensilainaajalle se on aina edullisin vippi. Vivuksen kahden viikon laina on edullisin myös 10 euron kulujen kanssa.

100 euron vipeissä 14 päivän ja 30 päivän maksuajoissa ei ole kovinkaan huomattavia hintaeroja. Jos ei ole varma kykeneekö maksamaan lainaa kahdessa viikossa, kannattaa ottaa kuukauden maksuaika, sillä kulut ovat melkein samat.

Vertailun 100 euron pikavipit ovat edullisemmasta päästä. Vaikka alla olevassa vertailussa Ainalaina onkin kallein, edustaa se silti edullisempia pikavippejä, sillä useat vippipaikat perivät huomattavasti yli 30 euron kuluja lainoistaan.

100 euron pikavippivertailu

Lainan tarjoaja Kulut
14 vrk
Kulut
30 vrk
Eräpäivän siirto Hae lainaa
Vippi.fi 18 € 25 € hyvä puoli hae lainaa
Ainalaina 26 € huono puoli huono puoli hae lainaa
Everyday huono puoli 15 € huono puoli hae lainaa
Vivus 0 € *
10,20 €
0 € *
15 €
hyvä puoli hae lainaa
Fiksulaina 25 € huono puoli hyvä puoli hae lainaa
Helppolaina 19 € 25 € hyvä puoli hae lainaa
Capitum 19 € 25 € hyvä puoli hae lainaa
Pikavippi.fi 20 € 23 € huono puoli hae lainaa
Risicum 17 € 25 € hyvä puoli hae lainaa
OK Money 17 € 25 € hyvä puoli hae lainaa

*Ensimmäiseen pikavippiin ei tule kuluja. Takaisin maksetaan vain lainattu summa.

100 euron pikavipin kulut ja korot

Kulujen osuus on yleensä melko siedettävä 100 euron vipeissä. Poikkeuksiakin toki löytyy, mutta esimerkiki 15 - 25 euron kulut koetaan usein hyväksyttävänä hintana sille että saa paikattua hetkellisesti heikkoa rahatilannetta.

Vaihtoehtoja 100 euron vipille

Vaikka 100 euron lainassa kulut eivät aina olekaan järjettömän suuria, kannattaa miettiä tarkkaan riittääkö 100 euroa omiin tarpeisiin. Jos rahantarve on suurempi, kannattaa suosiolla pohtia suuremman lainan hakemista. Useat pikavippipaikat tarjoavat suurempiin lainoihin pidempää maksuaikaa, jolloin maksuerät pysyvät edelleen siedettävinä. Tämä tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin usean pienen lainan hakeminen.

Mikäli taloudellinen ahdinko on vain väliaikaista, suuremmalla lainalla saattaa olla helpompi saada talous tasapainoon. Tällöin kannattaa myös harkita kulutusluottoja, sillä esimerkiksi 1000 euron kulutusluoton erät ovat vain noin 100 euroa kuukaudessa vuoden maksuajalla. (Lue lisää: Kulutusluottovertailu)
(Lue myös: Tarvitsetko suurempaa lainaa?)

Tarvitsetko suurempaa lainaa?

Mitä suurempaa pikavippiä haetaan, sitä pienempiä ovat myös korkojen ja kulujen osuus kokonaissummasta. Suuremmissa pikavipeissä on yleensä myös mahdollisuus pidempään takaisinmaksuaikaan, jolloin myös oman taloudellisen tilanteen korjaamiseen jää enemmän pelivaraa. Lue lisää pikavippivertailusta ja vertaile eri kokoisia pikavippejä.

Eräs varteenotettava vaihtoehto pikavipille saattaa myös olla Everyday, joka myöntää eräänlaisen luottotilin, jolta halutessaan voi nostaa sopivan summan. Hakeminen ei maksa mitään eikä palveluun sisälly kuukausimaksuja tai piilomaksuja. Everydayn luotot ovat 300 - 1000 euroa, mutta koko summaa ei tarvitse siirtää omalle tilille heti.

Kulutusluotot saattavat myös usein olla varteenotettava vaihtoehto. Hetkellisesti tiukassa rahatilanteessa olevan saattaa olla järkevämpää hakea suurempaa kulutusluottoa pidemmällä takaisinmaksuajalla, jolloin myös taloudellinen tilanne on helpompi saada tasapainoon. Kulutusluotoissa myös korkojen ja kulujen osuus on huomattavasti siedettävämpi kuin pikavipeissä. (Lue lisää: Kulutusluotot)

etusivulle

Nopealaina logo