Nopealaina

Pikavipit 200 - 300 euroa

200 euron pikavippejä saatetaan valitettavan usein ottaa harkitsematta välittömään rahan tarpeeseen. Lyhyellä takaisinmaksuajalla kulujen osuus ei kuitenkaan ole vielä kovin merkittävä, joten jos rahatilanne on kohenemassa lähiaikoina saattaa 200 euron vippi olla apu kiperään tilanteeseen. Kannattaa kuitenkin harkita tarkkaan kannattaako pikavipin ottaminen vai onko kulutusluotto edullisempi vaihtoehto.
(Lue lisää: 200 euron pikavipit)

200 euron pikavippien hintavertailusta selviää että vippipaikkojen kuluissa saattaa olla merkittäviäkin eroja. Edullisimmillaan 200 euron vipeissä kulut eivät kuitenkaan ole niin suuria kuin helposti voisi kuvitella. 200 vippi on myös mahdollista saada 3 kuukauden maksuajalla. Katso vippivertailusta mitkä 200 euron pikavipit ovat edullisimmat.
(Lue lisää: 200 euron pikavipit vertailussa)

300 euron pikavipit alkavat olla jo kuluineen sen verran merkittäviä summia, että takaisinmaksu saattaa aiheuttaa monelle ongelmia, varsinkin yhdessä erässä maksettaessa. 300 euron pikavippeihin voi kuitenkin saada myös pidemmän, jopa puolen vuoden maksuajan. 300 euron pikavipin sijaan kannattaa myös harkita kulutusluottoa pidemmällä maksuajalla.
(Lue lisää: 300 euron pikavipit)

300 euron pikavippien hintavertailussa näkyy että vippien hintaerot voivat olla yllättävänkin suuria. Halvimmillaan 300 euron vipin voi kuitenkin saada vain 30 euron korolla, mikäli Vivuksen ensimmäistä korotonta vippiä ei lasketa mukaan. Pikavippi on myös mahdollista saada pitkälläkin maksuajalla. Katso vippivertailusta mikä on edullisin 300 euron pikavippi.
(Lue lisää: 300 euron pikavipit vertailussa)

 

Pikavippiä pohtimassa

200 euron pikavipit

200 euron lainaa ei ikinä kannata ottaa kovin kepein perustein. Vippi saattaa kuitenkin olla yleisesti hyväksyttävää kunhan asiaa on harkittu tarkkaan ja huolellisesti. Näin suurta pikavippiä ei kuitenkaan suositella otettavaksi turhiin ostoksiin tai bilettämiseen, ostoksiin tai suurempaan rahantarpeeseen löytyy edullisempiakin vaihtoehtoja.

200 euron lainan hakemista kannattaa miettiä tarkkaan, sillä summa on melko suuri yhdessä erässä maksettavaksi. Varsinkin taloudellisissa ongelmissa painivalle lainan takaisin maksaminen saattaa olla usein hankalaa.

200 euron pikavippi on usein siitä huono vaihtoehto että takaisinmaksuaikaa on yleensä vain kuukausi, joka saattaa johtaa helposti velkakierteeseen. Pikavippi.fi tarjoaa kuitenkin maksuaikaa jopa 3 kuukautta.

200 euron pikavipit vertailussa

200 euron pikavippi kuluineen alkaa olla jo sen verran suuri summa, että vertailu kannattaa, sillä erot saattavat olla useita kymmeniä euroja. Kuten vippivertailusta näkyy, Vivus on 200 euron vipeistä edullisin, varsinkin ensimmäistä lainaa haettaessa johon ei tule kuluja. Myös myöhemmät lainat ovat vertailun edullisimpia. Everyday on siitä erikoinen pikalaina, että everyday-tililtä voi nostaa rahoja omalle tilille tarpeen mukaan. Everyday on yhdessä Vivuksen kanssa vertailun edullisimmasta päästä. Pikavippi.fi tarjoaa myös pidempiä, jopa 3 kuukauden maksuaikoja 200 euron vipeille.

Monet vertailun ulkopuoliset pikavippipaikat veloittavat huomattavasti suurempia korkoja kuin vertailussa mukana olevat.

200 euron pikavippivertailu

Lainan tarjoaja Kulut
14 vrk
Kulut
30 vrk
Eräpäivän siirto Hae lainaa
Vippi.fi 36 € 50 € hyvä puoli hae lainaa
Ainalaina 46 € 50€ ** huono puoli hae lainaa
Everyday huono puoli 30 € huono puoli hae lainaa
Vivus 0 € *
20,40 €
0 € *
30 €
hyvä puoli hae lainaa
Fiksulaina 50 € huono puoli hyvä puoli hae lainaa
Helppolaina 38 € 50 € hyvä puoli hae lainaa
Capitum 38 € 50 € hyvä puoli hae lainaa
Pikavippi.fi 40 € 48 € huono puoli hae lainaa
Risicum 38 € 49 € hyvä puoli hae lainaa
OK Money 38 € 49 € hyvä puoli hae lainaa

*Ensimmäiseen pikavippiin ei tule kuluja. Takaisin maksetaan vain lainattu summa.
**Ainalainan 15+15 laina maksetaan kahdessa erässä 15 päivän välein.

200 euron pikavipin kulut ja korot

Kulut ja korot alkavat olla jo melko merkittäviä 200 euron vipeissä. Vaikka 30 - 50 euron kulut eivät välttämättä hakiessa tunnu kovin suurelta summalta, saattaa tilanne olla toinen kun laina pitäisi maksaa takaisin, varsinkin kiperässä taloustilanteessa olevalle. Mikäli palkkapäivä häämöttää nurkan takana ja rahalle olisi välitöntä tarvetta, Vivuksen koroton luotto voi olla hyvä vaihtoehto. Myöskin Vivuksen 20 euron kulut 200 euron ja kahden viikon lainalle ovat siedettäviä. Pikavippi.fi:stä on mahdollista saada 200 euron vippiin 3 kuukauden maksuaika.

Vaihtoehdot 200 euron vipille

200 euron pikavipille löytyy usein huomattavasti parempiakin vaihtoehtoja. Summa alkaa olla jo sen verran iso, että kannattaa tutkia myös suurempia kulutusluottoja. Kulutusluotoissa on pidemmät maksuajat, joten maksettavat erät ovat usein helpompia maksaa pois. Everyday on myös hyvä vaihtoehto 200 euron vipille, sillä koko summaa ei tarvitse maksaa kerralla pois, vaan everyday myöntää hakijalle luottotilin, jolta voi nostaa rahaa tarpeen mukaan. Vain lainan käytetty osuus maksetaan takaisin noin kuukauden kuluttua.

300 euron pikavipit

300 euron vipeissä alkaa olla jo kyse suuremmista ja kalliimmista pikavipeistä. Heikossa taloudellisessa tilanteessa 300 euron laina yhdessä erässä maksettuna saattaa johtaa helposti velkakierteeseen, mikäli asiaa ei ole suunniteltu riittävästi.

Vaikka 300 euron vippiä ei yleensä suositella, saattaa sillekin löytyä käyttöä. Mikäli rahatilanne on vain väliaikaisesti heikko ja tilanteeseen on tulossa varmuudella korjaus, esimerkiksi palkkapäivä häämöttää vasta parin viikon päässä, saattaa 300 euroa auttaa paikkaamaan heikkoa rahatilannetta väliaikaisesti. Vertailu kannattaa kuitenkin hoitaa huolella ja varmistaa takaisinmaksukyky.

Kannattaa myös pohtia kulutusluottojen mahdollisuutta.

300 euron pikavipit vertailussa

300 euron lainoissa korkojen ja kulujen osuudet eri vippien välillä ovat jo huomattavia. Vertailun vippipaikoissa edullisimman ja kalleimman vipin hintaero on 30 euroa. Pikavippivertailun edullisin paikka on Vivus.fi. Sen lisäksi Vivus tarjoaa myös ensimmäisen pikavipin ilman kuluja. Vippi.fi on myös kahden viikon laina-ajalla edullisemmasta päästä.

Osa vippipaikoista tarjoaa 300 euron kohdalla jo pidempää maksuaikaa. Vertailun vipeistä Everyday ja Pikavippi.fi tarjoavat lainat yli kuukauden maksuajalla. Pikavippi.fi tarjoaa niinkin pitkää laina-aikaa kuin puoli vuotta, jolloin maksuerä on vain noin 68 euroa, joka saattaa tehdä vipin maksamisesta huomattavasti helpompaa tiukassa rahatilanteessa olevalle.

Vertailussa olevat pikavipit edustavat edullisempia pikavippejä. Monet vippipaikat veloittavat huomattavasti suurempia summia kuin alla olevat.

300 euron pikavippivertailu

Lainan tarjoaja Kulut
14 vrk
Kulut
30 vrk
Kulut
60 vrk
Eräpäivän siirto Hae lainaa
Vippi.fi 45 € 75 € huono puoli hyvä puoli hae lainaa
Ainalaina 66 € 73 € ** huono puoli huono puoli hae lainaa
Everyday huono puoli 45 € 61 € huono puoli hae lainaa
Vivus 0 € *
30,60 €
0 € *
45 €
huono puoli hyvä puoli hae lainaa
Fiksulaina 70 € huono puoli huono puoli hyvä puoli hae lainaa
Helppolaina 57 € 75 € huono puoli hyvä puoli hae lainaa
Capitum 57 € 75 € huono puoli hyvä puoli hae lainaa
Pikavippi.fi 50 € 60 € 70 € huono puoli hae lainaa
Risicum huono puoli 69 € huono puoli hyvä puoli hae lainaa
OK Money huono puoli 69 € huono puoli hyvä puoli hae lainaa

*Ensimmäiseen pikavippiin ei tule kuluja. Takaisin maksetaan vain lainattu summa.
**Ainalainan 15+15 laina maksetaan kahdessa erässä 15 päivän välein.

300 euron pikavipin kulut ja korot

Kulut ja korot ovat melko suuria 300 euron vipeissä. Kuukauden maksuajalla takaisin maksettava summa saattaa olla kiusallisen suuri menoerä, mikäli lainaa ei ole suunnitellut harkitusti. Erinomainen vaihtoehto saattaa olla pikavippi.fi:n tarjoamat pidemmät maksuajat. Pidemmästä maksuajasta huolimatta kulut eivät ole merkittävästi suuremmat, ja myös takaisinmaksu on usein helpompaa pienemmissä erissä. Pikavippi.fi tarjoaa jopa puolen vuoden takaisinmaksuaikaa, jolloin kulut ja korot ovat kaikenkaikkiaan 110 euroa.

Vaihtoehtoja 300 euron vipille

300 euron pikavippiä haettaessa kannattaa vakavasti harkita pitempiaikaista kulutusluottoa. Myös pienemmissä kulutusluotoissa on yleensä mahdollista saada pidempi maksuaika, jolloin kuukausierät ovat helpompia maksaa pois. Vaikka hakisi pidempiaikaista kulutusluottoa, kuukausierät pysyvät siltikin pieninä. Esimerkiksi 1000 euron lainan saattaa saada 100 euron kuukausierällä
(Lue lisää: Kulutusluottovertailu)

etusivulle

Nopealaina logo