Nopealaina

Kulutusluotot (vakuudettomat)

Esittelemme suosituimpia suomalaisia kulutusluottoja. Kulutusluottojen tutkiminen ja vertaileminen saattaa usein olla työläs prosessi. Valitsemalla itselle edullisimman ja sopivimman kulutusluoton voi säästää merkittäviäkin summia.

Kaikki sivulla esitellyt kulutusluotot ovat vakuudettomia, joten vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Nopsalainassa on tosin haluttaessa mahdollisuus takaajaan. Kerromme kulutusluotoista kaiken tarpeellisen, myös kokemuksia.

Lainan tarjoaja Lainan määrä Laina-aika Hae lainaa
Etua.fi
500 - 35000 €
1 - 12 vuotta
hae lainaa
Lue lisää Etua.fi:stä
Freedom Rahoitus
500 - 30000 €
1 - 12 vuotta
hae lainaa
Lue lisää Freedom rahoituksesta
Nopsalaina
1500 - 15000 €
6 - 72 kk
hae lainaa
Lue lisää nopsalainasta
Euroloan
50 - 5000 €
1 - 20 kk
hae lainaa
Lue lisää euroloanista
Joustolaina
1000 - 4000 €
12 - 48 kk
hae lainaa
Lue lisää joustolainasta
Aasa
500 - 3000 €
1 - 13 kk
hae lainaa
Lue lisää aasasta
Ostosraha
400 - 2500 €
12 - 36 kk
hae lainaa
Lue lisää Ostosraha.fi:stä
Laina.fi
0 - 2500 €
1 - 13 kk
hae lainaa
Lue lisää Laina.fi:stä
Everyday
20-2010 €
Käytön mukaan
hae lainaa
Lue lisää Everyday.fi:stä
Yleislaina
500 - 2000 €
3 - 24 kk
hae lainaa
Lue lisää Yleislaina.fi:stä

 

Freedom Rahoitus - löytää jokaiselle sopivan kulutusluoton

Freedom rahoitus ei ole itse lainoittaja, vaan palvelu joka etsii henkilökohtaisesti jokaiselle sopivan lainan. Erinomaista Freedom rahoituksessa on muun muassa se että kulutusluottoa hakeva asiakas on suoraan yhteydessä henkilökohtaiseen asiakaspalvelijaan jonka kanssa voi helposti sopia lainan ehdoista paremmin kuin normaalisti lainaa haettaessa. Asiakkaalla säästyy myös aikaa kun yhden hakemuksen täyttällä saa mahdollisesti useita lainatarjouksia.

Freedom Rahoituksen kautta voi hakea 500 - 20000 euron lainoja 1 - 10 vuoden laina-ajalla.
(Lue lisää) (Hae lainaa)

Etua.fi - yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta

Etua.fi on samankaltainen kuin Freedom rahoitus. Etua.fi ei varsinaisesti itse tarjoa kulutusluottoja, vaan edustaa useita luotettavia lainoittajia. Yhden kulutusluottohakemuksen täyttämällä asiakas saa useita eri lainatarjouksia. Palvelu on mainio jos ei halua nähdä ylimääräistä vaivaa tutkimalla lukuisia eri kulutusluottojen tietoja.

Etua.fi tarjoaa 500 - 10000 euron kulutusluotot 1 - 5 vuoden laina-ajalla
(Lue lisää) (Hae lainaa)

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa 400 - 2500 euron kokoiset kulutusluotot. Kulutusluoton laina-ajat ovat melko joustavia, maksimissaan jopa 36 kuukautta. Jos hakemus jostain syystä hylätään, Ostosraha tarjoaa parhaansa mukaan suurimman lainan jonka se kyseiselle asiakkaalle pystyy tarjoamaan. Kulutusluoton saa välittömästi (jopa 15 minuutissa) tilille ja sen voi käyttää miten itse haluaa.
(Lue lisää) (Hae lainaa)

Nopsalaina

Nopsalaina tarjoaa 500 - 6000 euron kulutusluotot 6 - 72 kuukauden laina-ajalla. Kulutusluotto on helppo hakea ja suhteellisen nopea saada tilille. Nopsalainan lainanhakuvaihtoehdot ovat joustavat ja kulutusluotto on mahdollista saada pitkälläkin takaisinmaksuajalla. Nopsalainan kautta onnistuu myös vakuudellisen lainan hakeminen, joka parantaa lainansaannin mahdollisuuksia.
(Lue lisää) (Hae lainaa)

Ellos Yksityislaina

Elloslaina tarjoaa kulutusluotot 2500 euroon asti. Pienin mahdollinen laina on 100 euroa. Laina-aikaa on mahdollista saada 1 - 5 vuotta. Elloslaina on aina vakuudeton joten takaajia ei tarvita kulutusluoton saamiseksi. Netissä haettuna lainapäätöksen saa välittömästi, ja hyväksytty kulutusluotto näkyy tilillä alle viikossa.
(Lue lisää) (Hae lainaa)

Joustolaina

Joustolainasta voi hakea kulutusluottoa 1000 - 4000 euroa 1 -4 vuoden laina-ajalla. Lainan ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaa, jolloin laina-aika on todellisuudessa 2 - 5 vuotta. Alustavan lainapäätöksen saa välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen.
(Lue lisää) (Hae lainaa)

Aasa

Aasa tarjoaa kulutusluotot joustavilla maksuehdoilla. Lainaa Aasa tarjoaa 500 eurosta 3000 euroon. Laina-aika on maksimissaan 36 kuukautta ja lyhimmillään 3 kuukautta. Aasa on kenties hieman vähemmän tunnettu lainoittaja, mutta kokemusten mukaan luotettava ja saanut jonkin verran kehuja kulutusluotoistaan.
(Lue lisää) (Hae lainaa)

Vivus.fi

Freedom rahoitus - löytää jokaiselle sopivan kulutusluoton

Freedom Rahoituksen kautta voi hakea lainaa 500 - 20000 euroa. Laina-aikaa on mahdollista saada 1 - 10 vuotta.

Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä, joka edustaa useita luotonantajia. Asiakkaan ei tarvitse lähettää kuin yksi lainahakemus, jolloin Freedom Rahoitus etsii parhaimman mahdollisen kulutusluoton edustamiltaan yrityksiltä. Freedomin palvelun kautta lainansaantimahdollisuudet on usein huomattavasti paremmat kuin erikseen haetut yksittäiset lainat. Usein myös lainaehdot ovat parhaat mahdolliset.

Freedom Rahoituksen lainapalvelu on asiakkaalle maksuton.

Freedom Rahoitus

Lainaa ilman vakuuksia

Freedom rahoitukselta haettavat kulutusluotot ovat vakuudettomia, joten lainanhakijan ei tarvitse liittää lainaan vakuuksia, kuten asuntoa tai autoa. Myöskään takaajia ei tarvita. Vakuudettomassa lainassa myöntämiseen vaikuttaa pääosin hakijan taloudellinen tilanne sekä henkilötiedot. Velattomuus ja kunnossa olevat luottotiedot auttavat saamaan paremmat lainaehdot. Luotonmyöntäjät käsittelevät hakemukset kuitenkin asiakaskohtaisesti.

Vakuudetonta lainaa ei myöskään tarvitse perustella mitenkään, joten lainan voi käyttää täysin mihin hakija itse haluaa. Suosittuja kohteita kulutusluotoille ovat vanhojen lainojen takaisinmaksut, autolainat, kodin sisustus ja remontointi, tai vaikkapa lomamatkat.

Kuinka Freedom Rahoitus toimii?

Kulutusluoton hakeminen aloitetaan täyttämällä lainahakemus netissä, tai soittamalla asiakaspalveluun. Freedomille voi myös tarvittaessa jättää soittopyynnön.

Lainahakemuksen jälkeen Freedom Rahoitus antaa hakijalle henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä ja auttaa sinua etsimään sopivan kulutusluoton.

Sopivan lainan löydyttyä lainaneuvoja ilmoittaa lainanhakijalle lainapäätöksestä ja lähettää lainatarjouksen allekirjoitettavaksi. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, rahat tulevat tilille muutamassa päivässä.

Lainapäätös on usein mahdollista saada jopa samana päivänä.

Freedom Rahoituksen kulut ja korot

Koska Freedom rahoitus ei itse myönnä lainoja vaan toimii lähinnä välikätenä, lainan korot ja ehdot riippuvat täysin lainanmyöntäjästä. Korkoon vaikuttaa myös kulutusluoton määrä ja takaisinmaksuaika. Korkoon vaikuttaa myös lainahakijan luotonottokyky. Useimmiten korko on sidottu Euribor -korkoihin, mutta osa Freedom rahoituksen edustamista lainanmyöntäjistä myöntää myös kiinteäkorkoisia luottoja.

Kulutusluottoihin on mahdollisuus saada huomattavasti paremmat lainaehdot, mikäli lainaa haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa. Sen lisäksi että yhdessä tehty kulutusluottohakemus parantaa lainan saannin mahdollisuutta, se voi usein myös alentaa lainan korkoa ja mahdollistaa suuremman luoton kuin yksin haettaessa.

Parhaimmillaan kulutusluoton todellinen vuosikorko saattaa olla jopa 9,9%.

Lainaehdot

Freedom Rahoitus edellyttää lainanhakijalta aina säännöllisiä tuloja. Ikäraja kulutusluotoille on 18 vuotta, hakijalla on myös oltava pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoituksesta on monilla positiivisia kokemuksia. Palvelua on usein kehuttu helppokäyttöisyydestään sekä siitä että yhdellä hakemuksella saa haettua lainaa usealta luotonmyöntäjältä. Freedom Rahoituksesta ei kaikilla kuitenkaan ole pelkästään hyviä kokemuksia, vaan joitakin soraääniäkin on kuulunut. Negatiivisiin kommentteihin saattaa kuitenkin valitettavan usein vaikuttaa esimerkiksi kielteinen lainapäätös.

Eräässä Suomi24 -keskustelussa freedom rahoitukseen suhtaudutaan jokseenkin kriittisesti, osa kirjoittelijoista jopa epäilee että palvelu kerää vain henkilötietoja. Myös palvelun yhteistyökumppanit herättävät kiinnostusta keskustelijoissa. Suomi24 ja muihin anonyymeihin keskusteluihin kannattaa kuitenkin aina suhtautua varauksella.
(lue lisää: Suomi24 keskustelu: Freedom Rahoitus)

Hae lainaa Freedom Rahoitukselta

(Palaa alkuun)

 

Etua.fi - yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

Etua.fi tarjoaa 500 - 10000 euron kulutusluottoja. Maksuaikaa lainalle voi saada 1 - 5 vuotta.

Etua.fi on jokseenkin samankaltainen palvelu kuin Freedom Rahoitus. Etua.fi ei siis itse myönnä lainoja, vaan toimii välikätenä lainanhakijan ja luotonantajien välillä. Palvelu edustaa useita Suomen johtavia lainoittajia, joten yhden hakemuksen täyttämällä lainanhakijalla on mahdollista saada useita lainatarjouksia. Lainanhakijalla on usein myös paremmat mahdollisuudet saada positiivinen lainapäätös ja paremmat lainaehdot kuin yksittäiseltä lainanmyöntäjältä haettuna.

Etua.fi on kuluttajalle aina täysin ilmainen.

Etua.fi

Lainaa ilman vakuuksia

Etua.fi kautta haetut kulutusluotot ovat vakuudettomia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että asiakkaan ei tarvitse lainaa hakiessaan asettaa vakuuksia lainalle, kuten vaikkapa asuntoa. Myöskään takaajia ei tarvita. Positiiviseen lainapäätökseen vaikuttaa pääosin hakijan taloudellinen tilanne ja tulot. Myäs velattomuus luetaan eduksi.

Vakuudetonta luottoa ei tarvitse perustella mitenkään, vaan se voi käyttää halutsemaansa tarkoitukseen. Vakuudellisessa lainassa usein ostettava kohde, kuten auto tai asunto toimii vakuutena.

Kuinka Etua.fi toimii?

Kulutusluottoa lähdetään hakemaan täyttämällä hakemuslomake etua.fi verkkosivuilla. Sopiva lainasumman ja laina-ajan voi valita helposti käyttämällä sivulla olevaa laskinta.

Kun lainahakemus on täytetty, lähettää etua.fi sähköpostitse vastauksen potentiaalisista kulutusluoton tarjoajista.

Lainanhakija saa usein lukuisia lainatarjouksia, jolloin näistä tulee valita itselleen mieluinen kulutusluotto. Osa lainantarjoajista saattaa myös soittaa tai lähettää lainatarjouksen suoraan kotiin. Osa yrityksistä saattaa pyytää asiakkaalta kopion palkka- ja henkilötodistuksesta. Myös tulotodistus vaaditaan usein.

Kun kulutusluottoja on vertailtu ja itselle suotuisa laina on löydetty, lähetetään lainatarjous/sopimus valitulle lainoittajalle allekirjoitettuna.

Vanhat lainat voi myös yhdistää

Etua.fi tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää vanhat lainat. Yhdistämällä monta lainaa yhdeksi voi kuluissa säästää huomattaviakin summia. Etua.fi tarjoaa tähän tarkoitukseen näppärän laskurin jolla voi laskea lainojen yhdistämisestä koituvat säästöt.

Etua.fi kulut ja korot

Etua.fi:n tarjoamien lainojen kulut vaihtelevat suuresti sillä palvelu ei itse myönnä kulutusluottoja. Lainaehdot siis riippuvat täysin lainanmyöntäjästä. Lainalle kertyviä kustannuksia ovat muun muassa avausmaksu, kuukausittainen luoton hoitomaksu, sekä lainan korko. Avausmaksut ovat yleensä 50 - 350 euroa riippuen lainan koosta, luoton hoitomaksu sen sijaan on noin 2 - 10 euroa kuukaudessa. Kulutusluottojen korko vaihtelee yleensä 6 - 30 % välillä. Korko vaihtelee asiakkaan maksukyvyn mukaan.

Kulutusluottoa voi hakea etua.fi:stä myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin on mahdollista saada paremmat lainaehdot ja mahdollisesti myös suurempi laina.

Lainaehdot

Etua.fi edellyttää hakijaltaan 20 vuoden ikää ja 1100 euron kuukausituloja. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä ja hänen tulee myös asua vakituisesti Suomessa.

Etua.fi kokemuksia

Etua.fi:n lainanvälityspalvelua on kehuttu sen helposta lainahakemuksesta. Myös palvelun idea on kerännyt jonkin verran kehuja, jonka ansiosta aikaa ei kulu turhaan useiden eri lainahakemusten täyttämiseen. Jostain syystä moni on kritisoinut Etua.fi:tä siitä että se ei itse tarjoa lainoja, vaan toimii välikätenä. Etua.fi kuitenkin mainitsee selkeästi toimivansa vain välikätenä, joten tämän tason kommentit voinee jättää omaan arvoonsa.

Suomi24 -keskustelussa kritisoidaan etua.fi:n yhteistyökumppaneiden määrää. Eräs lainanhakija oli saanut vain kaksi lainatarjousta. Kyseinen keskustelu on kuitenkin useiden vuosien takaa, ja tilanne on oletettavasti nykyään huomattavasti parempi. Keskustelussa kuitenkin kehutaan itse palvelun ideaa.
(lue lisää: Suomi24 keskustelu: etua.fi - kokemuksiani)

Hae etua.fi lainaa

(Palaa alkuun)

 

Ostosraha.fi

Ostosraha.fi myöntää 400 - 2500 euron kulutusluotot 1 - 36 kuukauden laina-ajalla.

Ostosraha on OPR-vakuus Oy:n kulutusluottoihin keskittynyt palvelu. OPR-vakuus on suomalaisessa omistuksessa oleva kulutusluottoja myöntävä yksityinen yritys, jonka muita palveluita ovat Pikavippi.fi, Everyday.fi ja Tuottoa.fi

Ostosraha tarjoaa nopeaa palvelua ja kulutusluoton voi saada tililleen jopa 15 minuutissa.

Ostosraha.fi

Lainaa ilman vakuuksia

Ostosrahan kulutusluotot ovat vakuudettomia, ja asiakas voi käyttää lainan haluamallaan tavalla.

Kuinka Ostosraha toimii?

Kulutusluoton hakeminen on helppoa: kulutusluottoa haetaan Ostosrahan verkkosivuilla olevalla hakemuksella, jonka jälkeen lainahakemus käsitellään välittömästi. Hakemuksen käsittelyyn kuluu noin 15 minuuttia, jonka jälkeen kulutusluotto maksetaan lainanhakijan tilille.

Mikäli Ostosraha ei kykene lainaamaan hakijan toivomaa summaa, se ehdottaa parhaan mahdollisen summan jonka se kykenee lainaamaan.

Ostosraha lähettää laskut kuukausittain ja tilin saldon näkee myös näppärästi netistä.

Ostosraha.fi kulut ja korot

Ostosrahan kulutusluotoissa on kiinteä 19% korko, joka pysyy samana koko laina-ajan. 400 - 1000 euron lainoissa avausmaksu on 80 euroa, tätä suuremmissa lainoissa Ostosraha puolestaan veloittaa 120 euron avausmaksun. Hoitokulut ovat 5 euroa kuukaudessa.

2500 euron ja 36 kuukauden kulutusluotossa todellinen vuosikorko on 29,51%.

Lainaehdot

Ostosraha.fi kulutusluotossa on 21 vuoden ikäraja. Hakijalta vaaditaan myös säännöllisiä tuloja ja Suomen kansalaisuutta. Myös luottotietojen tulee olla kunnossa.

Ostosraha.fi kokemuksia

Ostosrahasta on yksi Suomen suosituimmista kulutusluotoista joka myös tarkoittaa että jotain se tekee oikein. OPR-vakuus on muutenkin hyvässä maineessa ja kokemukset ovat pääosin positiivisia.

Suomi24 -keskustelussa pohditaan lähinnä tarkistaako Ostosraha.fi työpaikan ja soittavat sinne. Samassa keskustelussa kehutaan myös Everyday -lainaa joka on saman yrityksen hieman toisenlainen palvelu.
(lue lisää: Suomi24 keskustelu: Kuka käyttänyt tuota ostosraha.fi-vippaajaa??)

Hae ostosraha kulutusluottoa

(Palaa alkuun)

 

Nopsalaina

Nopsalainalta on mahdollista saada 500 - 6000 euron lainat 6 - 72 kuukauden laina-ajalla.

Nopsalaina on kulutusluottoihin keskittynyt palvelu, joka on perustettu vuonna 2011. Palvelulla on valikoimissa melko kattavat lainasummat sekä pitkät maksuajat. Nopsalaina on myös yksi Suomen nopeiten kasvavia kulutusluottojen tarjoajia.

Nopsalaina

Lainaa ilman vakuuksia, mahdollisuus myös takaajaan

Nopsalainan kulutusluotot ovat vakuudettomia, eikä asiakkaan tarvitse perustella mihin lainansa käyttää.

Halutessaan kulutusluottoa voi hakea myös takaajan kanssa. Takaaja mahdollistaa usein normaalia suuremman lainan. Lainatarjous on usein edullisempi takaajan kanssa, ja saattaa myös helpottaa lainan saantia.

Kuinka Nopsalaina toimii?

Nopsalainalta on helppo hakea lainaa. Kulutusluottoa haetaan täyttämällä lainahakemus palvelun verkkosivuilla. Nopsalainan sivuilla on myös näppärä lainalaskuri jolla on helppo laskea itselle sopiva lainasumma.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen laina-asiantuntija ottaa hakijaan yhteyttä ja keskustelee lainan solmimisesta ja hakemukseen tarvittavista asiakirjoista.

Nopeuttaakseen hakuprosessia kannattaa jo hakemuslomakkeen täyttämisen yhteydessä lähettää Nopsalainalle palkkakuitti ja tiliote, josta selviävät viimeisen 3 kuukauden tulot. Palkkakuitin voi liittää hakemukseen jo täyttämisen yhteydessä.

Kulutusluottoa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lainaan voi myös tarvittaessa saada lyhennysvapaata muutaman kerran vuodessa.

Nopsalainan kulut ja korot

Nopsalainan kulutusluotoissa korkomäärä muodostaa 9 - 14 % lainasummasta vuodessa. Tähän lisätään myös asiakaskohtainen marginaali.

Nopsalaina veloittaa sopimuspalkkion, eli avausmaksun seuraavasti: 95 euroa lainasummille jotka ovat korkeintaan 2500 euroa. 2500 - 4000 euron kulutusluotoille sopimuspalkkio on 145 euroa. Yli 4000 euron lainoille kulut ovat 195 euroa. Tilinhoitomaksu on 8 euroa kuukaudessa.

Lainan eräpäivän muuttaminen tai sopimusehtojen muuttaminen maksaa 60 euroa..

Lainaehdot

Nopsalainalta lainattaessa hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen tai asua vakituisesti Suomessa. Hakijan tulojen pitää olla vähintään 1000 euroa kuukaudessa. Lainanhakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää.

Kulutusluoton yläraja määritellään tulojen perusteella. Alle 23 vuotiaalle suurin mahdollinen kulutusluotto on 1000 euroa.

Nopsalaina kokemuksia

Nopsalainasta on runsaasti positiivisia kokemuksia, vaikka palvelu onkin suhteellisen uusi verrattuna moniin vanhoihin toimijoihin alalla. Hyviä kokemuksia omaavat ovat usein kehuneet mahdollisuutta suurempiinkin lainoihin ja pitkään laina-aikaan.

Kenties hieman normaalia pidempää lainahakemusta on sen sijaan kritisoitu usein, samoin myös suurempien lainojen korkeaa ikärajaa.

Hae nopsalainaa

(Palaa alkuun)

 

Ellos yksityislaina

Ellos yksityislainaa voi hakea 100 - 2500 euroa. Maksuaikaa Ellokselta saa 1 - 5 vuotta.

Ellos yksityislainan tarjoaa Finaref, joka on arvostettu kansainvälinen rahoitusalan yritys. Sen omistaa Ranskan toiseksi suurin rahalaitos Crédit Agricole S.A. Lainanhakijan ei tarvitse olla Elloksen postimyyntiasiakas.
Finaref Oy on tarjonnut rahoituspalveluja Suomessa jo vuodesta 1995.

Ellos Yksityislaina

Vakuudeton laina

Ellos yksityislaina on vakuudeton, siihen ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Lainaa ei tarvitse perustella mitenkään, riittää että sitoutuu maksamaan lainan takaisin.

Kuinka Ellos Yksityislaina toimii?

Kulutusluottoa haetaan täyttämällä helppo verkkohakemus Elloslainan verkkosivuilla. Alustavan päätökseen hyväksymisestä tai hylkäämisestä saa välittömästi kun hakemus on lähetetty.

Mikäli laina on hyväksytty, Ellos lähettää lainasitoumuksen kotiin allekirjoitettavaksi. Allekirjoitettu sitoumus lähetetään takaisin hakijan palkkatietojen kanssa. Tämän jälkeen kestää yleensä 3 - 4 vuorokautta kunnes rahat ovat tilillä.

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Kulutusluottoon on myös mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia mikäli 4 kuukausierää on maksettu ajallaan. Vuodessa voi olla kaksi lyhennysvapaata kuukautta.

Tarvittaessa Ellos yksityislainaan voi hakea myös korotusta. Lainaa voidaan korottaa korkeintaan 2500 eurolla, mikäli lainasta on maksettu vähintään 10% ja ainakin 6 lyhennystä on tehty ajallaan.

Kustannukset ja korot Ellos Yksityislainassa

Ellos yksityislainan todellinen vuosikorko on 31,37 euroa. Ellos ei peri lainkaan avausmaksuja eikä tilinhoitomaksuja. Lainaa voi myös maksaa takaisin normaalia aikaisemmin, jolloin kokonaiskustannukset ovat edullisemmat. Elloksen sivuilta voi myös laskea yksityislainan kuukausierät lainalaskurilla.

Lainaehdot

Elloslainan hakijan tulee olla vähintään 25-vuotias. Maksuhäiriöitä hakijalla ei saa olla ja vakituisten tulojen tulee olla vähintään 800 euroa kuukaudessa.

Ellos yksityislaina kokemuksia

Yllättävän monella tuntuu olevan huonoja kokemuksia Elloslainasta. Usein moititaan palvelun hitautta, milloin lainan korkeita korkoja. Joidenkin kokemusten mukaan Ellos yksityislaina ei olisi myöntänyt kulutusluottoa vaikka lainaehdot täyttyvät eikä luottotiedoissa ole häiriötä.

Puskaradion keskustelussa harmitellaan Elloslainan hitautta. Ihmetystä herättää myös se, että lainaa ei ole herunut vaikka tietojen pitäisi olla kunnossa. Eräs kirjoittaja on myös tyytymätön lainan kovaan hintaan. Keskustelusta löytyy myös positiivinen Yksityislaina kokemus: kirjoittaja on tyytyväinen palveluun, vaikkakin lainanmaksu kesti tovin.
(lue lisää: Puskaradio: Ellos Yksityislaina)

Kaksplus keskustelussa monet ehdottavat Elloslainan hakijalle että hakisi pankista lainaa pienemmällä korolla. Tilanne on kuitenkin sellainen että pankki ei myönnä hakijalle lainaa, mutta Elloksen yksityislainaa hän saisi. Valitettavan usein kuulee samankaltaisia kokemuksia, joissa lainanhakijoille ei myönnetä pankista lainaa, mutta erilaiset lainayritykset myöntävät.
(lue lisää: Kaksplus keskustelu: Ellos laina)

Hae nopsalainaa

(Palaa alkuun)

 

Joustolaina - Ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaa

Joustolainalta voi hakea 1000 - 4000 euron kulutusluotot 1 - 4 vuoden laina-ajalla. Kaikkiin lainoihin tulee alkuun lyhennysvapaa vuosi, joka tarkoittaa että kokonaisaika lainalle on 2 - 5 vuotta.

Joustolaina kuuluu ruotsalaiselle luottomarkkinayritys Collector Credit AB:lle. Collector Credit on perustettu vuonna 1999 ja toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

Joustolainan lainahakemus on asiakkaalle ilmainen.

Joustolaina

Vakuudeton laina

Joustolainan kulutusluotot ovat aina vakuudettomia. Asiakkaan ei tarvitse perustella mihin lainaansa käyttää. Myöskään takaajia ei tarvita.

Kuinka Joustolaina toimii?

Joustolainan hakeminen alkaa täyttämällä lainahakemus heidän verkkosivuillaan. Alustavan päätöksen hyväksymisestä saa välittömästi kun hakemus on tehty.

Jos lainahakemus on hyväksytty, hakemus tulostetaan ja allekirjoitetaan. Hakemuksen lisäksi Joustolainalle lähetetään viimeisin palkkalaskelma tai eläkepäätös, sekä kopio henkilöllisyystodistuksesta. Kulutusluotto maksetaan aina tilinauhassa näkyvälle tilille. Joustolaina maksaa aina postimaksun.

Kun lainahakemus on saapunut Joustolainalle, tarkistetaan hakemus vielä lopullisesti. Jos ongelmia ei ilmene, kulutusluotto siirretään tilille mahdollisimman nopeasti. Mikäli Joustolaina ei saa kaikkia liitteitä, lainahakemusta ei käsitellä.

Joustolainan kulutusluottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Ensimmäinen vuosi on aina lyhennysvapaa, jolloin maksetaan vain korkoja.

Joustolainan kulut ja korot

Kolmen vuoden 2000 euron kulutusluotolla todellinen vuosikorko on 31,3%. Joustolainalla ei ole avausmaksua. Kuukausierään sisältyy 5 euron laskutuslisä.

Vaikka Joustolainalla onkin suhteellisen edulliset kulutusluotot, tulee huomioida että lyhennysvapaa vuosi nostaa kokonaiskustannuksia jonkin verran.

Lainaehdot

Joustolainalla on 25 vuoden ikäraja, ja vuositulojen on oltava vähintään 15000 euroa. Hakijalla ei saa myöskään olla maksuhäiriömerkintöjä.

Joustolaina kokemuksia

Joustolainasta on monella positiivisia kokemuksia. Moni lainanhakija on kehunut palvelun lyhennysvapaata vuotta, varsinkin heikossa taloudellisessa tilanteessa pelkkä korkojen maksaminen auttaa pääsemään jaloilleen. Osa on valittanut kuitenkin että lainan hakeminen on jokseenkin hidasta verrattuna vaikkapa muihin kulutusluottopaikkoihin.

Suomi24 keskustelussa keskustellaan melko kattavasti Joustolainasta, pääosin palvelusta tuntuisi kuitenkin olevan hyviä kokemuksia. Osa kirjoittajista toteaa että Joustolaina vaatii runsaasti lähetettäviä liitteitä, mutta muuten homma toimii hyvin. Joustolaina ei kuulemma myöskään anna lainaa liian helpolla, joka on herättänyt ihmetystä monissa jokseenkin hyvätuloisissa hakijoissa.
(lue lisää: Suomi24: joustolaina.fi)

Hae Joustolaina

(Palaa alkuun)

 

Aasa Oy

Aasan kulutusluotot ovat kooltaan 500 - 3000 euroa. Laina-aikaa on mahdollista saada 3 - 36 kuukautta.

Aasa Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa nopeat, joustavat, ja edulliset kulutusluotot. Aasa noudattaa vastuullisen luotonannon kriteerejä.

Aasan lainahakemus on asiakkaalle ilmainen.

Aasa

Vakuudeton laina

Aasan kulutusluotot ovat vakuudettomia eikä niihin ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.

Kuinka Aasa toimii?

Kulutusluottoa Aasalta voi hakea joko täyttämällä lainahakemus netissä tai soittamalla asiakaspalveluun. Kun lainahakemus on tehty, lainapäätös on mahdollista saada jopa saman päivän aikana.

Jos lainapäätös kulutusluotosta on myönteinen, Aasa siirtää rahat tilille mahdollisimman nopeasti.

Aasa lähettää asiakkaalle postitse lainan lyhennysaikataulun ja kaikki muut tarpeelliset tiedot liittyen lainan maksamiseen.

Laina on mahdollista maksaa sovittua aikaisemminkin pois. Toimeenpiteestä ei aiheudu lisäkuluja. Asiakaspalveluun soittamalla voi myös siirtää eräpäivää tarvittaessa.

Aasa lainan kulut ja korot

Aasan kulutusluoton nimelliskorko on 9,8%. Järjestelypalkkio / avausmaksu on 189 euroa. Lisäksi kuukausittain maksetaan 9 euron tilinhoitomaksua. Todellinen vuosikorko 3000 euron ja 36 kuukauden lainalle on 19,94%.

Lainaehdot

Aasalta lainaa haettaessa tulee hakijan olla 20 vuotta ja asua vakituisesti Suomessa. Luottotietojen tulee myös olla kunnossa.

Aasa kokemuksia

Kokemukset Aasan lainasta tuntuvat olevan pääosin positiivisia. Lainat ovat suhteellisen edullisia muihin vastaaviin kulutusluottoihin nähden. Ihmetystä tosin on herättänyt 150 euron sopimussakko mikäli lainaehtoja on laiminlyöty. Lainaehdoissa ei mainintaa kuitenkaan moisesta sakosta ole. Positiiviset kokemukset Aasasta ovat runsaslukuisia ja palvelua on kehuttu muun muassa hyvästä palvelusta ja nopeasta lainapäätöksestä.

Kaksplus keskustelussa kysellään miten nopeasti lainapäätös Aasasta tulee, ja soittavatko ne työnantajalle. Kokemukset Aasasta tuntuvat olevan kohtalaisen hyviä, ja päätös tulee kuulemma melko nopeasti. Lainasopimuksetkin saapuvat postissa kokemusten mukaan muutamassa päivässä. Kehuja Aasa saa edukkuudestaan verrattuna joihinkin muihin luotonmyöntäjiin.
(lue lisää: Kaksplus: Aasa lainan ottaneet/hakeneet)

Puskaradiossa Aasa on saanut runsaasti kehuja. Palvelua kehutaan nopeasta lainapäätöksestä ja asiakaspalvelukin pelaa kokemusten mukaan hyvin. Myös edullinen hinta kerää kiitosta, eikä hintakaan kuulemma eroa paljoakaan Nordean joustoluotosta.
(lue lisää: Puskaradio: Aasa Oy)

Hae Joustolaina

(Palaa alkuun)

Kulutusluotto pankista

Pankeilla on myös valikoimassaan pienemmät kulutusluotot. Vaikka pankkien kulutusluotot ovat usein kilpailukykyisiä ja mahdollisesti myös rahoitusyhtiöiden lainoja edullisempia, niin poikkeuksiakin löytyy. Pankeista on usein mahdollista saada myös vakuudelliset kulutusluotot edullisesti.

Osuuspankin kulutusluotot

Osuuspankki tarjoaa laajan valikoiman kulutusluottoja joista valita mieleinen. Lainaa voi hakea joko kertahankintaan tai jatkuvakäyttöisenä. Suurempiin ostoksiin kannattaa usein ottaa kertaluotto, mutta jatkuvakäyttöinen luotto sopii mainiosti vaikkapa varakassaksi. Jatkuvarahoitteisessa kulutusluotossa asiakas saa aina lainanlyhennyksen jälkeen käyttövaraa. Osuuspankilta voi hakea myös luottokortteja.

Osuuspankin kulutusluoton saa ilman ilman vakuuksia, mutta usein vakuuksien kanssa laina on edullisempi. Lue lisää osuuspankin kulutusluotoista.

Nordean kulutusluotot

Nordea tarjoaa asiakkailleen erilaisia lainoja ja kulutusluottoja. Lainat määritellään aina maksukyvyn ja kokonaistilanteen mukaan. Nordea tarjoaa huomattavasti suppeammin erilaisia rahoitusvaihtoehtoja kuin esimerkiksi Osuuspankki. Vakuudetonta kulutusluottoa hakevalle Nordea tarjoaa Joustoluottoa. Vakuudettomia luottoja ovat myös luottokortit kuten Visa ja Mastercard.

Suurempiin hankintoihin Nordealta voi hakea myös lainaa vakuuksilla.

Sampo pankin lainat

Sampo Pankki tarjoaa laajan valikoiman erilaisia rahoitusvaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin. Käyttölaina on kulutusluotto joka on jatkuvasti käytössä, ja lyhennyksen jälkeen summa on heti uudelleen käytössä. Käyttölainaa sopii mainiosti esimerkiksi varakassaksi.

Sampo Pankin lainalaskimella voi helposti vertailla eri lainoja ja löytää itselle sopiva luotto.

Säästöpankin Joustoluotto

Säästöpankin tarjoama joustoluotto sopii hyvin suuriin ja pieniin hankintoihin. Joustoluotto on käytössä silloin kun itse tarvitsee, ja lyhennyksen jälkeen summa palautuu jälleen käytettäväksi. Säästöpankin kulutusluotto sopii näppärästi myös vararahastoksi.

NopeaLaina - Kulutusluottovertailu

Nopeaa lainaa hakevan kannattaa tutustua Kulutusluottovertailuumme. Olemme vertailleet tärkeimpiä kotimaisia lainoittajia. Taulukosta on helppo katsoa edullisimmat kulutusluotot joten lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Katso kulutusluottovertailu.

Lisää kulutusluotoista:

Turun Sanomat: Kulutusluottoa tarjotaan innokkaasti suuriin ostoksiin

Turun Sanomien artikkelissa kerrotaan miten pankit ja rahoitusyhtiöt tyrkyttävät välillä turhankin innokkaasti kulutusluottoja ja luottokortteja asiakkailleen. Lain mukaan kuitenkaan asiakasta ei saa yllyttää ottamaan luottokorttia tai kulutusluottoa ilman harkintaa.


etusivulle

Nopealaina logo